شمارش کدهای جدید موجود در ستونهای فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msoori

• 2014/08/02
    • 247
    • 83.00

شمارش کدهای جدید موجود در ستونهای فایل

با سلام و خداقوت
    فایلی رو پیوست پست قراردادم، این فایل چند تا ستون داره
    میخوام کد های جدید مختص هر مرکز رو بشمارم، اگر دقت بفرمایید 15 تا کد دارم، که یک سریش تکراری هست، میخوام ببینم در هر مرکز چند تا کد یونیک دارم، میخوام از ابزار فرمول نویسی استفاده کنم نه remove duplicate
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • ahmad.khanifar

• 2014/05/02
    • 48

1. محدوده جدول خود را که بشکل تیبل است انتخاب کنید

2. از این مسیر منو ادامه دهید سربرگ data و بعد Sort & Filter group, click Advanced

3. گزینه Click Copy to another location را در حالت انتخاب قرار دهید و محل جدیدی از سلولها را انتخاب کنید ( روی یک سلول خالی کلک کنید)

4. گزینه Select the Unique records only را در حالت انتخاب قرار دهید

و در آخر

Ok
    [CENTER]
    [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
    [/B]
    [/CENTER]

کامنت

• ahmad.khanifar

• 2014/05/02
      • 48

نوشته اصلی توسط msoori
      با سلام و خداقوت
      فایلی رو پیوست پست قراردادم، این فایل چند تا ستون داره
      میخوام کد های جدید مختص هر مرکز رو بشمارم، اگر دقت بفرمایید 15 تا کد دارم، که یک سریش تکراری هست، میخوام ببینم در هر مرکز چند تا کد یونیک دارم، میخوام از ابزار فرمول نویسی استفاده کنم نه remove duplicate
      ممنون
      در فایل ضمیمه جواب داده شد. خرسند باشید
      [CENTER]
      [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
      [/B]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..