[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
با سلام.آقای intro:
پاسخ به "ایجاد کاربران مختلف"[hr]
با سلام دوست عزیز.آقای taknavaz:
بیشتر رنگهایی که که در زبان برنامه نویسی هستند از ترکیب سه رنگ مادر یا همون اصلی به وجود می آیند: Red ---Green---Blue
این سه رنگ درجه ای بین 0 تا 255 دارند که برای پیدا کردن رنگ مورد نظر باید درجه ترکیب آنها رو بدونی(البته برای رنگهای پس زمینه این قضیه فرق می کند)
مثلاً رنگ زرد: ForeColor.RGB = RGB(255, 255, 0)
که درجه رنگ قرمز = 255
درجه رنگ سبز= 255
درجه رنگ آبی =0
میبینی که با این کد ها ترکیب رنگهایی بیشتر از 16.000.000 رنگ بدست می آید.پس فقط یک آدم دیوونه همچین ترکیب رنگهایی رو گرد آوری میکنه.اما یک روش ساده وجو دارد و آن این است که با ضبط ماکرو کد ترکیب رنگ مورد نظر را بدست آورد.
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
با سلام.آقای intro:
بیشتر رنگهایی که که در زبان برنامه نویسی هستند از ترکیب سه رنگ مادر یا همون اصلی به وجود می آیند: Red ---Green---Blue
این سه رنگ درجه ای بین 0 تا 255 دارند که برای پیدا کردن رنگ مورد نظر باید درجه ترکیب آنها رو بدونی(البته برای رنگهای پس زمینه این قضیه فرق می کند)
که درجه رنگ قرمز = 255
درجه رنگ سبز= 255
درجه رنگ آبی =0
میبینی که با این کد ها ترکیب رنگهایی بیشتر از 16.000.000 رنگ بدست می آید.پس فقط یک آدم دیوونه همچین ترکیب رنگهایی رو گرد آوری میکنه.اما یک روش ساده وجو دارد و آن این است که با ضبط ماکرو کد ترکیب رنگ مورد نظر را بدست آورد.
بازم مرسی جاوید عزیز.
راستی جاوید جان اگه بخوام کاری کنم که چارت در sheet جداگانه ای قرار بگیره چه تغییراتی تو کد برنامه لازمه؟
یه فایل ضمیمه فرستادم.یه چارت به ازای فروش شهر دارم و چارت به ازای فروش روستا که هر کردم در sheet جداگانه ای هستن.یه sheet هم که بعنوان source.
پیشاپیش از راهنماییت ممنونم[hr]
نوشته اصلی توسط jansiz hayat
با سلام.آقای intro:
که درجه رنگ قرمز = 255
درجه رنگ سبز= 255
درجه رنگ آبی =0
بازم مرسی جاوید عزیز.
راستی جاوید جان اگه بخوام کاری کنم که چارت در sheet جداگانه ای قرار بگیره چه تغییراتی تو کد برنامه لازمه؟
یه فایل ضمیمه فرستادم.یه چارت به ازای فروش شهر دارم و چارت به ازای فروش روستا که هر کردم در sheet جداگانه ای هستن.یه sheet هم که بعنوان source.
با سلام
دوست عزیز یکیش رو انجام دادم.اون یکی رو خودت واسه تمرین انجام بده
مشکل اینجاست که داده ها متغیر نیست و باید دستی تغییرش بدی.اونم واسه اینه که من تو کارهام زیاد با چارت ها سر و کار ندارم واسه همین دستورات متغیرش رو زیاد نمی دونم و باید کمی باهاش کار کنم.واسه همین مجبورم ثابت در نظر بگیرم.
اگه مشکلی بود در خدمتم.
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
با سلام
دوست عزیز یکیش رو انجام دادم.اون یکی رو خودت واسه تمرین انجام بده
مشکل اینجاست که داده ها متغیر نیست و باید دستی تغییرش بدی.اونم واسه اینه که من تو کارهام زیاد با چارت ها سر و کار ندارم واسه همین دستورات متغیرش رو زیاد نمی دونم و باید کمی باهاش کار کنم.واسه همین مجبورم ثابت در نظر بگیرم.
اگه مشکلی بود در خدمتم.
جاوید جون همینشم خیلی عالی بود.
بازم تشکر از محبتت
با سلام.
مشکلی که فرم قبلی داشت ، این بود که :اگه محتویات یک سلول تغییر داده می شد،کد ها تمام سلول ها رو بررسی می کردند و این در داده ها ی زیاد باعث کندی بیش از حد فایل می شد.اما در ضمیمه زیر این حالت کمی بهبود داده شده است:
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]
سلام ودرود بر اساتید محترم
من میخوام تمودار فایل ضمیمه هم vp و هم dtc از 1640 تا 1650 قرمز، 1650 تا1660 ابی و 1660 تا 1670 سیاه باشه.
لطفا راهنماییم کنید
پیشاپیش متشکرم
سلام مشابه این چیزی که دوستمون گفتن در مورد تاریخ هم عملیه مثلا تاریخ قراردا رو داشته باشم و با اتمام مدت قرارداد خانه مورد نظر تغیر رنگ بدهد لطفا راهنمایی کنید
کامنت