یه مشکل بزرگ (حرفه ای ها کمک کنند)

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • yasemi

• 2016/11/22
    • 6

[حل شده] یه مشکل بزرگ (حرفه ای ها کمک کنند)

سلام دوستان ما یک فایل اکسل از بدهکارانمون داریم که از سیستم می گیریم اما یه مشکلی با اون داریم مشکل اینه که اول اینکه این چه نوع اکسلی هست و به این نوع فایل های که زیر مجموعه دارند چی میگن و چطور ساخته میشه؟
    Click image for larger version

Name:	e1.png
Views:	1
Size:	63.1 کیلو بایت
ID:	145443

دوم اینکه ما می خوایم بعضی از زیر مجموعه ها رو در همون سطر خودش بیاریم ( اونایی که با قرمز مشخص کردم) یعنی احتیاج به موارد دیگه نداریم (میخوایم پرینت کنیم بدون زیر مجموعه)
    حالا مشکل اینه که این زیر مجموعه ها یک دست نیستند یعنی سطرها با هم فرق می کنند یکی 6 سطر داره یکی 13 تا و ... به نظر شما راه حلی وجود داره ما بتونیم این مشکل رو حل کنیم؟

Name:	e2.png
Size:	87.1 کیلو بایت
ID:	145444

ممنون

فایل رو پیوست کردم
    فایل های پیوست شده
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط yasemi
    سلام دوستان ما یک فایل اکسل از بدهکارانمون داریم که از سیستم می گیریم اما یه مشکلی با اون داریم مشکل اینه که اول اینکه این چه نوع اکسلی هست و به این نوع فایل های که زیر مجموعه دارند چی میگن و چطور ساخته میشه؟
    [ATTACH=CONFIG]14905[/ATTACH]

دوم اینکه ما می خوایم بعضی از زیر مجموعه ها رو در همون سطر خودش بیاریم ( اونایی که با قرمز مشخص کردم) یعنی احتیاج به موارد دیگه نداریم (میخوایم پرینت کنیم بدون زیر مجموعه)
    حالا مشکل اینه که این زیر مجموعه ها یک دست نیستند یعنی سطرها با هم فرق می کنند یکی 6 سطر داره یکی 13 تا و ... به نظر شما راه حلی وجود داره ما بتونیم این مشکل رو حل کنیم؟

[ATTACH=CONFIG]14906[/ATTACH]

ممنون

فایل رو پیوست کردم
    با سلام...

داداش شرمنده،حرفه ای نیستم ولی جسارتا جواب دادم

این خاصیت گروه بندی اکسل هستش...

برای خارج کردن از گروه،ابتدا تمام زیر مجموعه هارو باز کنید سپس تمام سطرها که در گروه بندی قرار گرفته اند رو انتخاب و از تب Data مطابق شکل حذفش کنید

Name:	Capture.PNG
Size:	120.3 کیلو بایت
ID:	132192
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• yasemi

• 2016/11/22
      • 6

ممنون از جواب شما اما مشکل من اینه کل میخوام او چندتا خونه ای که با قرمز رنگ مشخص کنم رو بیارم بیرون و در سطر خودش قرار بدم که با توجه به متغیر بودن گروه ها نمیدونم چطور میشه این کار رو انجام داد

کامنت

• yasemi

• 2016/11/22
        • 6

خودم حلش کردم ممنون از همه
        کد:
        Sub ReportStaf()
        Dim lr, lr1, i As Integer
        Dim ws As Worksheet
        For Each ws In ThisWorkbook.Worksheets

lr1 = ws.Cells(ws.Rows.Count, "D").End(xlUp).Row
                     lr = 1
                          For i = 4 To 305

If Val(ws.Range("AB" & i)) = lr Then
                              Sheets("TopNMoshtari").Range("AH" & i) = Str(lr)
                              lr = lr + 1
                              lr1 = i
                               For j = i To lr1 + 14
                                  If Val(ws.Range("AE" & j)) = 1 Then
                                    Sheets("TopNMoshtari").Range("AI" & i) = Sheets("TopNMoshtari").Range("K" & j)
                                    Sheets("TopNMoshtari").Range("AJ" & i) = Sheets("TopNMoshtari").Range("I" & j)
                                    Sheets("TopNMoshtari").Range("AK" & i) = Sheets("TopNMoshtari").Range("F" & j)
                                    Sheets("TopNMoshtari").Range("AL" & i) = Sheets("TopNMoshtari").Range("D" & j)
                                End If
                                Next j

Else
                              Sheets("TopNMoshtari").Range("AH" & i) = Str(Sheets("TopNMoshtari").Range("AH" & i))

End If

Next i

Next ws

End Sub

کامنت

چند لحظه..