حذف سلول های خالی اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • k4zem72
    • 2015/09/26
    • 2
    • 33.00

حذف سلول های خالی اکسل

سلام وقت بخیر
    من یه فایل اکسل از کلی اطلاعات مختلف جمع آوری کردم، به تعداد استان ها شیت داره، مشکلم اینه که تو برخی شیت ها فایل اکسل زیادی بزرگه
    مثلا وقتی کلید ctrl+END رو که میزنم برای اینکه بره به آخرین سلول نوشته شده توسط خودم میره به آخرین سلول فایل اکسل
    تو نت گشتم راه حلی پیدا نکردم برای این مشکل.

نکات: از Clear Cells استفاده کردم ولی فرقی نمیکنه.

فایلهای تصویری:
    مرحله یک :
    http://s9.picofile.com/file/8296479592/11111.png
    مرحله دو: http://s8.picofile.com/file/8296479600/%DB%B2%DB%B2%DB%B2%DB%B2.png

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن خیلی وقته این مشکل داره اذیت میکنه.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIZE=5][FONT=arial black]:cool::cool::o...[COLOR=#00ff00]Try and fail[/COLOR], but [COLOR=#ff0000]never[/COLOR] fail to [COLOR=#00ff00]try[/COLOR]...:o[/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیز اکسل بیخودی اینکار را نمی کند شما خانه های شما حاوی اطلاعات پنهان می باشد . این را ه را امتحان کنید .

برای از بین بردن آنها ابتد اولین ردیف خالی را پیدا کرده و بر روی ردیف آن کلیک کنید ویا اولین خانه را انتخاب و کلید های Space+ Shift را فشار دهید.
    حال کلیدهای Shift + Ctrl + arrow key ( ارو کی همان فلش رو به پایین 4 جهتی روی کیبرد می باشد) را استفاده کنید که با اینکار تمامی سلول ها انتخاب می شود .
    روی سلول های انتخاب شده رایت کلیک کرده و Delete کنید سپس در همان حالت انتخاب از لبه home گروه Editing روی Clear کلیک و clear formats را انتخاب کنید کار تمام است .

موفق باشید میر

کامنت

• k4zem72
      • 2015/09/26
      • 2
      • 33.00

سلام .
      این روشی که شما گفتین کار میکنه خب ولی گاهی اوقات هم انگار هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه.
      نمیدونم مشکل از کجاست ولی خب واقعا تو هیچ کدوم از سلول ها هیچ داده و یا حتی رنگی وجود نداره
      [CENTER][SIZE=5][FONT=arial black]:cool::cool::o...[COLOR=#00ff00]Try and fail[/COLOR], but [COLOR=#ff0000]never[/COLOR] fail to [COLOR=#00ff00]try[/COLOR]...:o[/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..