ایجاد ماکرور جهت سورت (مرتب کردن) و حذف فیلتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

سلام و روز خوش مجدد

نوشته اصلی توسط ahmad.khanifar
    فایل بر اساس مواردی که گفتید اصلاح شد .

من فایل رو بررسی کردم. ظاهراً مشکل هنوز ادامه داره. چه دردسری شده؟؟؟!!!! برای خودم واقعا جای تعجب داره.
    متاسفانه عمل سورت فقط برای ستون تاریخ چک صورت میگیره و مابقی ستون های دیگه جدول بدون تغییر باقی می مونند. به عبارت دیگه مکان سلول های ستون اف یا همون تاریخ چک تغییر می کنه ولی محل سلول های ستون های دیگه ثابت می مونه در حالیکه باید با تغییر محل سلول کل سلول های آن ستون نیز جابه جا شود.
    امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم.
    با تشکر

کامنت

• ahmad.khanifar

• 2014/05/02
      • 48

سلام دوست عزیز
      اکنون در فایل اصلاح شده جدید هنگام سورت کردن کل سطر داده ها همراه با ستون f مرتب میشوند.
      یکی از اشکالاتی که بصورت اتفاقی متوجه شدم استفاده از فونت فارسی نامناسب بود که در هنگام تولید کد ماکرو در محیط vb دستورات را دچار اختلال میکرد برای فارسی کردن اعداد از طریق کنترل پنل ویندوزتان و اپشنهای خود اکسل استفاده کنید و برای فارسی نویسی عنوان جداول از فونتی مانند tahoma یا arial استفاده کنید
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]
      [B]هر كسي مي‌تواند كدي بنويسد كه يك كامپيوتر آن‌را درك كند. يك برنامه نويس خوب كدي را مي‌نويسد كه براي ساير همكارانش قابل درك باشد. (Martin Fowler) [COLOR=#0000ff]تماس: 2102-344-0933 { احمد خنیفر }[/COLOR]
      [/B]
      [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
        • 450

نوشته اصلی توسط ahmad.khanifar
        سلام دوست عزیز
        اکنون در فایل اصلاح شده جدید هنگام سورت کردن کل سطر داده ها همراه با ستون f مرتب میشوند.
        یکی از اشکالاتی که بصورت اتفاقی متوجه شدم استفاده از فونت فارسی نامناسب بود که در هنگام تولید کد ماکرو در محیط vb دستورات را دچار اختلال میکرد برای فارسی کردن اعداد از طریق کنترل پنل ویندوزتان و اپشنهای خود اکسل استفاده کنید و برای فارسی نویسی عنوان جداول از فونتی مانند tahoma یا arial استفاده کنید
        با سلام و تشکر از زحماتتون
        منظورتون اینه که در ماکرو از فونت های نامبرده استفاده کنم یا اینکه خود جداول اکسل رو هم حتما باید با استفاده از فونت های بالا استفاده کنم. حقیقتش منظورتون رو متوجه نشدم.
        با تشکر

کامنت

چند لحظه..