ثبت مقادیر محاسبه شده در یک لیست کلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • khoshpayam

• 2016/09/24
    • 15

ثبت مقادیر محاسبه شده در یک لیست کلی

سلام؛
    دوستان من یک فایل اکسل ساده دارم که محاسبات ساده ای رو انجام می ده؛
    ولی سوالی که دارم اینه که محاسبات من ساده اس ولی تعدادش زیاده، من می خوام با استفاده از یک ماکرو یا تکنیکی مقادیر خروجی که از محاسباتم بدست میاد رو به یک جدول دیگه منتقل کنم و بعد از تمام شدن تمامی محاسباتم یک جدول دیگه داشته باشم که لیست تمام خروجی های محاسباتم رو بتونم پرینت بگیرم یا تغییرشون بدم.
    نمی دونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه!؟
    فقط خواهشا کمک کنید...
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط khoshpayam
    سلام؛
    دوستان من یک فایل اکسل ساده دارم که محاسبات ساده ای رو انجام می ده؛
    ولی سوالی که دارم اینه که محاسبات من ساده اس ولی تعدادش زیاده، من می خوام با استفاده از یک ماکرو یا تکنیکی مقادیر خروجی که از محاسباتم بدست میاد رو به یک جدول دیگه منتقل کنم و بعد از تمام شدن تمامی محاسباتم یک جدول دیگه داشته باشم که لیست تمام خروجی های محاسباتم رو بتونم پرینت بگیرم یا تغییرشون بدم.
    نمی دونم تونستم مفهوم رو برسونم یا نه!؟
    فقط خواهشا کمک کنید...
    با سلام...

لطفا فایلتون رو ضمیمه کنید.
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• khoshpayam

• 2016/09/24
      • 15

Click image for larger version

Name:	اکسل.png
Views:	1
Size:	23.3 کیلو بایت
ID:	133175
      ی همچین شکلی مثلا، می خوام مقادیرم بعد از هر دفعه محاسبه ی جوری وارد اون لیست اصلی آبی رنگ بشه که در پایان بتونم یک عملیات دیگه روش انجام بدم.

کامنت

چند لحظه..