نمایش چارت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

نمایش چارت

با سلام و تشکر از همه عزیزان بابت وقت گذاشتن برای سوالات اعضاء

می خواستم بدونم چطور میشه چارتی مشابه فایل پیوست رو با نحوه عملکرد مشابه در پاورپوینت (حتی در اسلاید شو) نمایش داد ممنون
    فایل های پیوست شده
  • fokker

• 2014/07/10
    • 336

سلام مجدد.
    دوستان امکان این کاری که عرض کردم وجود داره

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
      • 336

دوستان کمک

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

سلام دوست عزیز

سوال جالبی پرسیدید. با بررسی هایی که کردم یک راه پیدا کردم. با این روش شما موقع پرزنت کردن فایل اکسل رو باز میکنین و میتونین اجرا کنید. شاید دوستان راه بهتری پیدا کنن.

ابتدا از تب insert گزینه object رو بزنین و دکمه رادیویی رو روی create from file قرار بدین. فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و ok بزنین
        در مرحله بعد در تب insert گزینه action رو کلیک کنید. در پنجره ای که باز میشه گزینه object action رو انتخاب کنید و حالت open رو بزنین

حالا پاورپوینت رو اجرا کنید و نتیجه رو ببینین

کامنت

• fokker

• 2014/07/10
          • 336

سلام جالب بود ممنون.
          اما مثل هایپرلینک اول فایل اکسل رو اجرا می کنه و باید از منو کمبو باکس اکسل ابتدا تغییرات رو اجرا کنی و بعد فایل اکسل رو ببندی تا در پاورپوینت پرزنت کنی . بنظرم برای پرزنت نمودن این کار صلاح نباشه. اگر بشه مستقیما کاری کرد که در حالت اسلاید شو پاورپوینت این عملیات رو بدون اجرا شدن فایل اکسل انجام داد بهتره میشه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط fokker
            سلام جالب بود ممنون.
            اما مثل هایپرلینک اول فایل اکسل رو اجرا می کنه و باید از منو کمبو باکس اکسل ابتدا تغییرات رو اجرا کنی و بعد فایل اکسل رو ببندی تا در پاورپوینت پرزنت کنی . بنظرم برای پرزنت نمودن این کار صلاح نباشه. اگر بشه مستقیما کاری کرد که در حالت اسلاید شو پاورپوینت این عملیات رو بدون اجرا شدن فایل اکسل انجام داد بهتره میشه

بعید میدونم مستقیما امکان پذیر باشه چون خود پاورپوینت قابلیت رسم نمودار نداره و باید دیتاها رو از یک فایل اکسل فراخوانی کنه. البته شاید با کدنویسی vba بشه کاری کرد. اگه راه دیگه ای پیدا کردم اینجا به اشتراک میذارم

کامنت

چند لحظه..