می خوام بدونم تواکسل تابعی هست که بتونه محاسبه تعداد روز بین دو تاریخ شمسی را انجام بده. لازم بگم تعداد زیادی تاریخ دارم
محاسبه تعداد روز بین دو تاریخ شمسی
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام
بله امکان پذیر هست
اما در حالت عادی با نوشتن تاریخ شمسی چنین امکانی نیست (به خاطر پیش فرض بودن پیکربندی میلادی) یعنی یا باید مطابق فایل زیر باید تاریخ های شمسی به کمک توابع ایجاد بشن تا بتونین از توابع اختلاف اونها رو حساب کنید
یا با کد نویسی در محیط ویژال از ماژول های فارسی و توابع مربوط به اون استفاده کنید. پست های اخیر رو ببنید نمونه فایل های ماژول فارسی ساز هست.
سرچ هم کنید دقیقا محاسبه تاریخ و اختلافش هم هست چون سوالی بوده که بنده قبل هم پرسیدم و دوستان متخصص لطف کردن و جواب دادنفایل های پیوست شده[CENTER]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام و تشكر از دوست عزيز espartanسلام
بله امکان پذیر هست
اما در حالت عادی با نوشتن تاریخ شمسی چنین امکانی نیست (به خاطر پیش فرض بودن پیکربندی میلادی) یعنی یا باید مطابق فایل زیر باید تاریخ های شمسی به کمک توابع ایجاد بشن تا بتونین از توابع اختلاف اونها رو حساب کنید
یا با کد نویسی در محیط ویژال از ماژول های فارسی و توابع مربوط به اون استفاده کنید. پست های اخیر رو ببنید نمونه فایل های ماژول فارسی ساز هست.
سرچ هم کنید دقیقا محاسبه تاریخ و اختلافش هم هست چون سوالی بوده که بنده قبل هم پرسیدم و دوستان متخصص لطف کردن و جواب دادن
البته اين فايلي كه دوستمون گذاشته فرمول اوليه اي بود كه نوشته بودم و سالهاي كبيسه رو درنظر نمي گرفت.
كه فرمول زير رو براي اين منظور به صورت آرايه اي بهش اضافه شد.
كه به صورت فايل زير اصلاح شد.کد PHP:SUM(IF(MOD(ROW(INDIRECT(LEFT(B1,4)&":"&LEFT(B2,4)-1)),33)={1,5,9,13,18,22,26,30},1,""))
exceliran-diffday.xlsx
براي توضيحات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد.
کامنت
-
سلام میخواستم محاسبه تعداد روز بین دوتاریخ مثلا تو یه ستون تاریخ اول تو ستون دورم تاریخ دوم بعد ستون سوم تعداد روز بین دو تاریخ و بهم بده ممنون میشم کمکم کنینکامنت
-
با سلام
از تابع شمسی زیر استفاده کنید
فایل ضمیمه گردیدکد PHP:=j_diff(a1;b1)
فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
اشتباه
سلام دوست عزیز. فک میکنم فرمولتون مشکل داره چون دو تا تاریخ مشابه رو که میزنی بجای جواب 0 میزنه -30با سلام و تشكر از دوست عزيز espartan
البته اين فايلي كه دوستمون گذاشته فرمول اوليه اي بود كه نوشته بودم و سالهاي كبيسه رو درنظر نمي گرفت.
كه فرمول زير رو براي اين منظور به صورت آرايه اي بهش اضافه شد.
كه به صورت فايل زير اصلاح شد.کد PHP:SUM(IF(MOD(ROW(INDIRECT(LEFT(B1,4)&":"&LEFT(B2,4)-1)),33)={1,5,9,13,18,22,26,30},1,""))
[ATTACH]5955[/ATTACH]
براي توضيحات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد.
http://forum.exceliran.com/showthrea...A9%D8%B3%D9%84
کامنت
-
سلام.بله یه سری مشکلات دیگه هم داشت که برطرفش کردم.
پست10 لینک زیر رو ببینید. و فایل رو از اونجا دانلود کنید.نحوه کسر دو تاریخ در اکسلکامنت
-
سلام،
به انجمن خودتان خوش آمدید.
فرمول نویسی در خصوص توابع شمسی ( بدون VBA ) در اکسل ( قبل از اضافه شدن تاریخ هجری شمسی به آفیس )
کاری بسیار سخت و طاقت فرساست.
در پست 10 جناب mohammad2060 فرمول زیبایی در این خصوص است که هرچند خالی از اشکال نیست اما قطعاً
جوابگوی سؤال شما هست.
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت

کامنت