برگرداندن مقدار سلول پايين​تر در تابع VLookup

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mjzaret

• 2016/12/27
    • 7
    • 39.00

[حل شده] برگرداندن مقدار سلول پايين​تر در تابع VLookup

سلام
    من يه فايل اكسل دارم كه به صورت پيوست قرار ميدم.

شيت اول اطلاعات مربوط به هر فرد قرار داره و ساعت ورود و خروج هر فرد ثبت ميشه.

در شيت دوم كه به صورت زير هست ميخوام اطلاعات ورود و خروج هر نفر به صورت گزارشي جدا بياد كه بتونم پرينت بگيرم.

مشكل من در قسمت ورود و خروج دوم شيت اول هست كه نمي​دونم چطوري اون رو در شيت حضور و غياب بيارمشون.

اطلاعات تكميلي:

هر فرد در روز ممكنه دو بار ورود و خروج داشته باشه.

ورود و خروج اول رو با تابع Vlookup حل كردم. اما ورود و خروج دوم رو نمي​دونم چطور بايد حلشون كنم.

با تشكر
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    قبل از هر چیز عرض کنم که ساختار دیتابیستون اصلا جالب نیست. در آینده ممکنه مشکلاتی براتون ایجاد کنه. حتما اصلاح بفرمایید. حداقل این نکته رو رعایت کنید که در دیتابیس نباید سلول مرج شده باشه
    و اما در جواب سوال شما. پیشنهاد میکنم فرمول vlookup که نوشتین رو حذف کنید و این فرمول هایی که عرض میکنم جایگزین کنین

فرمول برای ورود اول:
    کد:
    =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0),FALSE)
    فرمول برای خروج اول:
    کد:
    =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0)+1,FALSE)
    فرمول برای ورود دوم:
    کد:
    =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)+1&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0),FALSE)
    فرمول برای خروج دوم:
    کد:
    =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)+1&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0)+1,FALSE)

کامنت

• mjzaret

• 2016/12/27
      • 7
      • 39.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      قبل از هر چیز عرض کنم که ساختار دیتابیستون اصلا جالب نیست. در آینده ممکنه مشکلاتی براتون ایجاد کنه. حتما اصلاح بفرمایید. حداقل این نکته رو رعایت کنید که در دیتابیس نباید سلول مرج شده باشه
      و اما در جواب سوال شما. پیشنهاد میکنم فرمول vlookup که نوشتین رو حذف کنید و این فرمول هایی که عرض میکنم جایگزین کنین

فرمول برای ورود اول:
      کد:
      =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0),FALSE)
      فرمول برای خروج اول:
      کد:
      =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0)+1,FALSE)
      فرمول برای ورود دوم:
      کد:
      =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)+1&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0),FALSE)
      فرمول برای خروج دوم:
      کد:
      =INDIRECT("حقوق!R"&MATCH($B$3,حقوق!$A$1:$A$300,0)+1&"C"&MATCH($A6,حقوق!$A$2:$R$2,0)+1,FALSE)
      بابت راهنمايي شما تشكر مي​كنم.

اينكه در قسمت اول بيان كرديد ساختار ديتابيسم اصلاً خوب نيست.

پيشنهاد شما براي بهتر شدن موضوع چيه؟

چه كاري انجام بدم؟

منظورتون از سلول مرجع چيه؟

شاد باشيد

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط mjzaret
        بابت راهنمايي شما تشكر مي​كنم.

اينكه در قسمت اول بيان كرديد ساختار ديتابيسم اصلاً خوب نيست.

پيشنهاد شما براي بهتر شدن موضوع چيه؟

چه كاري انجام بدم؟

منظورتون از سلول مرجع چيه؟

شاد باشيد

خواهش میکنم
        ساختار دیتابیس بر اساس نیاز طراحی میشه و نمیشه بگم دقیقا این ساختار مناسبه یا نه ولی چیزی که واضح هست اینه که برای روز باید یک ستون در نظر بگیرید نه اینکه هر هشت روز سرتیتر ستون باشه
        مثلا عنوان ستونهاتون میتونه اینطوری باشه:
        ردیف | نام | روز | ورود | خروج

سلول مرجع نه دوست عزیز ، سلول مرج شده (merge) یکی دیگه از اشتباهات رایج در طراحی دیتابیس استفاده از سلول مرج شده است. دیتابیس نباید سلول مرج شده داشته باشه

لطفا اگه پاسخ سوالتون رو گرفتین تاپیک رو حل شده کنید

کامنت

چند لحظه..