ایجاد رسید کالا بطور اتوماتیک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • adelparsa

• 2015/12/11
    • 38

ایجاد رسید کالا بطور اتوماتیک

سلام دوستان
    اگه میشه در مورد زیر راهنمایی بفرمایید
    من یک لیست کالا با حدود ۱۰۰۰۰ قلم جنس دارم که نام کالا ها شامل چند کلمه ( نام کالا و مشخصات و برند ) هست مثل : شیر فلکه کشویی زبانه لاستیکی میراب ، وقتی یک صورت جنس رو میفروشم و میخوام از خریدار رسید تحویل بگیرم باید بصورت دستی رسید کالا رو بنویسم ، الان میخوام این لیست رو توی اکسل وارد کنم و از طریق اکسل رسید کالا بنویسم .
    میخوام لیست کالا ها رو بصورت دیتای اولیه وارد اکسل کنم و وقتی توی یه سلول اکسل یک کلمه یا دو کلمه رو وارد ، سیستم بصورت اتوماتیک سرچ کنه و نام کالاهایی رو که شامل کلمات سرچ شده هست رو برام نشون بده تا از اونها کالای مورد نظر رو انتخاب کنم .
    لطفا راهنمایی کنید .
  • adelparsa

• 2015/12/11
    • 38

توضیحات بیشتر در خصوص فایلی که نیاز دارم :
    ۱- لیست کالا ها رو بعنوان دیتا وارد اکسل کنیم . نام کالا مثل : شیر فلکه کشویی زبانه فلزی میراب . توضیح اینکه لیست کالا ها فقط شامل نام کالا خواهد بود.
    ۲- وقتی فایل اکسل رو باز کردیم یک کادر مثل زیر باز بشه :
    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2017-09-06 at 4.55.40 PM.png
Views:	1
Size:	42.2 کیلو بایت
ID:	133423

البته این کادر مثل کادر زیر باز بشه :
    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2017-09-06 at 4.57.24 PM.png
Views:	1
Size:	307.2 کیلو بایت
ID:	133424

توی کادر مربوط به نام کالا وقتی یک یا چند کلمه مینویسیم بصورت اتوماتیک از دیتا بیس سرچ بشه و تمام کالاهایی که شامل کلمات نوشته شده در این کادر هستند بصورت ستونی پشت سر هم نشون داده بشه تا ما یکی از اونها رو انتخاب کنیم .( البته این سرچ بصورتی باشه که اگه مثلا توی کادر بنویسیم : رده اهواز : تمام کالاهایی که داخلش کلمات رده و اهواز باشه رو بیاره و لزومی نداشته باشه که کلمات رده و اهواز حتما در متن کالا پشت سرهم اومده باشند ، یعنی با سرچ : رده اهواز : کالای : لوله رده ۴۰ اهواز : رو هم نشون بده )
    ۳- بعد از انتخاب یک کالا ، در کادر سایز یک عدد مینویسم و در کادر تعداد یک عدد مینویسیم .
    ۴- برای ثبت این کالا در رسید ، دکمه ثبت رو میزنیم ، که در این حالت در فایل اکسل سه محتوای پرشده در کادر ، در سه ستون کنار هم قرار میگیرند .
    مثل فایل اکسل پیوست زیر

۴- بعد از زدن کلید ثبت ، میتونیم ثبت بقیه کالا ها رو ادامه بدیم و یا دکمه بستن رو بزنیم که در این صورت کادر بسته میشه و رسید تکمیل هست .
    ۵- فقط یک نکته که میخوام بعد از بستن کادر ورود اطلاعات ، مجدد هم برای ویرایش یا اضافه کردن کالای جدید بتونیم این کادر رو باز کنیم .
    فایل های پیوست شده

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
      • 798

سلام
      فایل پیوست رو ببینید

فقط هواستون باشه برای ویراش و حذف باید اول لیست مورد نظر رو انتخاب کنید
      سوای بود بپرسین دوستان پاسخ می دن
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]
      [/CENTER]