قرار دادن اتوماتیک اطلاعات سلول در ""

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • p_fm2007
    • 2012/06/08
    • 2

پرسش قرار دادن اتوماتیک اطلاعات سلول در ""

با سلام
    بنده در یک بانک اطلاعاتی بزرگ دارم یک drop down list ساختم که کاربر یا به صورت دستی اطلاعات رو وارد کنه یا از منوی کرکره ای انتخاب کنه حالا مسئله اینجاست که تعدادی از اطلاعات در بانک اطلاعاتی اعدادی هستند که با صفر شروع میشن و وقتی اعداد به صورت دستی وارد میشن drop down list قبولشون نمیکنه بنده امتحان کردم اطلاعات یکی از سلول ها رو که به صورت 019873 بود رو به شکل"019873"= درآوردم و مشکل برطرف شد ولی انجام دادن این کار به صورت دستی برای همه اطلاعات بسیار زمان بره آیا راهی هست که اطلاعات به صورت اتوماتیک برن داخل ""= ؟
    پیشاپیش به خاطر پاسخ متشکرم
  • MoReNu

• 2016/09/05
    • 72
    • 29.00

به این صورت و فرمول که در عکس مشخص کردم عمل کنید همانطوری خواهد شد که می خواهید
    فقط نتیجه بدست آمده توسط فرمول رو در نهایت کپی کرده و به حالت valu یا 123 در یک سلول دیگر past نمائید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• p_fm2007
      • 2012/06/08
      • 2

نوشته اصلی توسط MoReNu
      به این صورت و فرمول که در عکس مشخص کردم عمل کنید همانطوری خواهد شد که می خواهید
      فقط نتیجه بدست آمده توسط فرمول رو در نهایت کپی کرده و به حالت valu یا 123 در یک سلول دیگر past نمائید
      بنده نمی خوام ""= نمایش داده بشه فقط می خوام مثلا اگر اطلاعات سلول به صورت 098753 باشه رو تبدیل کنم به"098753"= یعنی می خوام به صورت فرمول بشه نه نوشته این رو هم درنظر داشته باشید که تعداد داده ها بسیار زیاده و نمیشه یکی یکی کپی کرد
      Last edited by p_fm2007; 2017/09/08, 14:03.

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
        • 72
        • 29.00

یک نمونه فایل که گفتین به صورت دستی درست کردین رو بزارید تا ببینم
        منظورتون رو متوجه نشدم کلاً

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
          • 798

سلام فرمت اون ستونی که اعداد در اون درج میشن رو به جالت text تغییر بدین
          [CENTER]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..