جمع بستن مقادیر مربوط به یک سلول خاص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ehzamani

• 2014/05/08
    • 23
    • 27.00

[حل شده] جمع بستن مقادیر مربوط به یک سلول خاص

سلام
    در فایل ضمیمه ای که مشاهده می کنید عبارت ش س یعنی شماره سوال
    من می خوام امتیاز های مربوط به هر شماره سوال با هم جمع شوند یعنی مشخص بشه که دانش آموز 1 چه امتیازی در مجموع از سوال شماره 1 گرفته
    متشکر
    اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بگید تا ارائه بدم
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزیز
    لطفا بفرمایید امتیاز هر سوال از کجا باید خونده بشه؟ دو تا منبع داریم. یکی شیت های هفته اول و دوم مهر و یکی صفحه سوالات
    درصد پاسخگویی چطور؟

کامنت

• ehzamani

• 2014/05/08
      • 23
      • 27.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      لطفا بفرمایید امتیاز هر سوال از کجا باید خونده بشه؟ دو تا منبع داریم. یکی شیت های هفته اول و دوم مهر و یکی صفحه سوالات
      درصد پاسخگویی چطور؟
      ممنون
      امتیاز رو دستی خودم وارد می کنم
      درصد رو بر اساس جمع امتیاز
      اینا برای من مهم نیست بلکه مهم اینه که اتوماتیک مجموع امتیازهای هر سوال جمع بسته بشه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط ehzamani
        ممنون
        امتیاز رو دستی خودم وارد می کنم
        درصد رو بر اساس جمع امتیاز
        اینا برای من مهم نیست بلکه مهم اینه که اتوماتیک مجموع امتیازهای هر سوال جمع بسته بشه

خب اگه امتیازها همونایی هست که جلوی شماره سوال نوشتین از فرمول sumif استفاده کنید

کامنت

• ehzamani

• 2014/05/08
          • 23
          • 27.00

ممنون از شما
          من یک کم کارم سخت شد
          می خواستم امسال جدول رو طوری تنظیم کنم که بفهمم دانش آموز 1 در کدام سوال قوی تر و در کدام سوال ضعیف تره
          به خاطر همین اومدم و برای هر سوال کدی را قرار دادم به عنوان مثال کد الف یا کد ب
          حالا در فایل ضمیمه مشکل من اینه که چطور امتیازهای سوال الف را با هم جمع ببندم.یعنی خود اکسل بگرده مجموع امتیاز های سوال الف را با هم در یک سلول دیگه نمایش بده
          فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط ehzamani
            ممنون از شما
            من یک کم کارم سخت شد
            می خواستم امسال جدول رو طوری تنظیم کنم که بفهمم دانش آموز 1 در کدام سوال قوی تر و در کدام سوال ضعیف تره
            به خاطر همین اومدم و برای هر سوال کدی را قرار دادم به عنوان مثال کد الف یا کد ب
            حالا در فایل ضمیمه مشکل من اینه که چطور امتیازهای سوال الف را با هم جمع ببندم.یعنی خود اکسل بگرده مجموع امتیاز های سوال الف را با هم در یک سلول دیگه نمایش بده
            اگر درست متوجه شده باشم شما نیاز دارین ساختار دیتابیستون رو اصلاح کنید. در واقع شیتی که شما درست کردین شیت گزارش هست. دیتابیس باید مجزا از گزارش باشه. فایلی که ضمیمه کردم رو ملاحظه بفرمایید. فرمول هاتون رو هم اصلاح کردم

فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..