محاسبات ساعت و تبدیل آن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Badsector

• 2017/08/19
    • 6

محاسبات ساعت و تبدیل آن

سلام دوستان
    من یه فرم دارم که مرخصی ساعتی کارکنان رو باید جمع کنه
    یکی ممکنه طی 6 ماه 5 ساعت مرخصی داشته باشه و دیگری 50 ساعت
    مشکل اینجاست که من فرمول گذاشتم ولی هم دقیق نیست چون وقتی من در ستون مدت به ساعت که میزنم مثلا 30 ساعت باید در ستون مدت به دقیقه بگه که این 30 ساعت چند دقیقه است و در ستون کسر مرخصی روزانه هم باید مشخص بشه که این شخص چند روز مزخصی ساعتی داشته ( با شرط if تعیین کردم که هر 7 ساعت ( 7 ساعت کاری یک روز محاسبه می شود ) که شد 1 و اگر کمتر از 7 بود 0 و اگر بین 7 تا 13 بود بازم 1 و اگر بین 14 تا 20 بود 2 و .... ) و در ستون مانده به ساعت و دقیقه بگوید که از مثلا 30 ساعت که میشود 4 روز کاری که همون 28 ساعت و نشان دهد که 2 ساعت باقی مانده .
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

ضمن عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
    خواستم بگم که یه بخشایی مساله رو خیلی سخت کردین. بذارین از یه زاویه دیگه بهش نگاه کنیم:
    - تغییر ساعت به دقیقه همون ضرب در 60 هست که خودتون گذاشتین ولی وقتی دقیقه داره و شما بصورت اعشار (1.30 برای یک و نیم ساعت) گذاشتین فقط کافیه پشت اعشار ضرب در 60 بشه و با باقیش جمع بشه. من برای سلول C3 نوشتم:
    کد PHP:
    (FLOOR(MOD(D3,100),1)*60)+MOD(D3*100,100
    -برای کسر مرخصی روزانه عملا شما هر 7 ساعت رو یک روز حساب میکنید، کاری به 13 ساعت که یک روز و 6 ساعت میشه هم نداریم! یعنی فقط خارج قسمت تقسیم بر 7 ش رو میخوایم. منن برای سلول E3 نوشتم:
    کد PHP:
    FLOOR(D3/7,1
    - با داشتن این دو ستون (D و E) اگر 7 برابر "کسر مرخصی روزانه" رو از کل ساعت کار شخص کم کنیم باقیمانده ش میشه ساعت و دقیقه (به همون صورت اعشار که 1.45 بشه یک ساعت و چهل و پنج دقیقه) که برای ستون F میخواید. من برای سلول F3 نوشتم:
    کد PHP:
    D3-(E3*7
    این فرمولها رو بنویسید و اونارو بکشید و تا پایید ستون ببرید که همه ستون شامل این فرمولها بشن. و نکته دیگه این که نوع سلول های ستون EوF باید عدد با دو رقم اعشار باشه و میتونید ستون CوD رو بذارید General بمونه.

تغییرات رو به فایل خودتون دادم و پیوست کردم.
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..