بهم ریختن قالب فایل اکسل پس از پرینت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehdi_hidden

• 2012/02/25
    • 34

پرسش بهم ریختن قالب فایل اکسل پس از پرینت

باسلام خدمت دوستان
    فایل اکسلی داریم که مشخصات فردی افراد داخل ثبت میشه که تماما ستون هست که همیشه این لیست بیش از 5 صفحه میشه و برای گزارش گیری اون هر چند روز یبار پرینتش هم لازمه که متاسفانه هر بار که ازین لیست پرینتی تهیه میشه یک یا دو صفحه از اون لیست پس از چاپ کلا بهم میریزه و قسمت زیادی از ستون ها اصلا پاک شده جداول نیستن و بصورت سفید و قسمتی ناقص که بعنوان مثال یه جدول که ردیف داره و هدر اون هم عنوان مشخصات فردی مثل : کد ملی - نام پدر و .... هست که چاپ میشه و محتوای زیر مجموعه اون مال یه نفر چاپ میشه و یه نفر دیگه ستون ناقص ... و قسمت های های لایت شده هم از جای خودشون تغییر میکنن رو پرینتر خروجی میده
    (فونت بهم نمیریزه و قالب و ترکیب و جایگذاری تغییر میکنه)
    در ضمن تو قسمت print priveiw هیچ اثری ازین مشکل نیست !
    در ظاهر تمام اندازه های چپ و راست همگی رعایت شده و همون صفحه خراب جهت تصحیح گزارش گیری مجددا بصورت جداگانه بدون هیچ مشکلی پرینت میشه !
    آفیس 2007 و ویندوز xp هست.
  • rasoul_e
    • 2017/10/23
    • 2
    • 42.00

با سلام من نیز این مشکل را دارم و حسابی اعصابم رو به هم میریزه. آیا شما تا حالا راه حلی پیدا کردید؟
    پرینتر من هم 1320 هست و در شبکه به اشتراک گذاشته شده است. وقتی چند شیت رو میخوام پرینت کنم یکی دو تا رو درست میگیره و بقیه رو به هم میریزه

کامنت

• rasoul_e
      • 2017/10/23
      • 2
      • 42.00

سلام آیا کسی پیدا نمیشه به مشکل بالا پاسخ بده

- - - Updated - - -

سلام آیا کسی پیدا نمیشه به مشکل بالا پاسخ بده؟؟؟؟؟

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

سلام
        احتمالا خیلی زیاد مشکل از همون margins صفحاتتون هست ، اگر تو print perviow درسته ولی توی چاپ مشکل داره ، حتما با تنظیمات یک چاپگر خاصی که روی سیستم شما نصب شده print perviow میگیرید و با یک مدل چاپکر دیگه چاپ میکنید .
        بهتزین کار اینکه چاپگری که میخواهید باهاش چاپ کنید رو روی دوتا دستگاه نصب کنید .
        البته شاید همه margins های فایلتونو صفرکنید و یکم عرض ستونهای فایلتونو کم کنید مشکلتون حل بشه . نیازی به نصب درایور خاص چاپگر در همه سیستمها نباشه .
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4598
          • 100.00

سلام دوست عزيز

خروجي pdf بگيريد و از pdf سعي كنيد پرينت بگيريد. ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه

کامنت

• اصغر غلامی
            • 2019/12/11
            • 1

سلام دوست عزیز- یه راه حل خوب برای رفع این مشکل رفتن به printer pr perties در تب Advanced ا, Enable کردن گزینه دو تا مونده به آخره مطابق تصویر زیر. من که این مسیرو رفتم درست شدش.
            Click image for larger version

Name:	printer1.png
Views:	1
Size:	39.0 کیلو بایت
ID:	137339Click image for larger version

Name:	printer2.png
Views:	1
Size:	21.6 کیلو بایت
ID:	137340
            Last edited by اصغر غلامی; 2019/12/11, 21:32. دلیل: عدم وجود پاسخ مناسب

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
              • 2065
              • 72.00

تجربه

سلام و عرض خیرمقدم به شما دوست عزیز

از آنجایی که این راهکار از طریق پرینت و پرینتر قابل بررسی است، قطعاً در اسرع وقت چک میشه.
              ممنون که به فکر ارائه ی راهکار هستید.
              موفق باشید.
              [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/CENTER]
              [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
              [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]

کامنت

• sspfaco
                • 2019/12/15
                • 1

سلام و عرض ارادت
                روز بخیر
                من از ی زمانی به بعد به مشکلی خوردم که اصلا نمیدونم برای حل این مشکل چه باید کرد
                ممنون میشم راهنماییم کنید
                وقتی خروجی میگیرم از فایل بصورت pdf یک ستون نصفه میاد اطلاعاتش

[ATTACH=CONFIG]20169[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]20170[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]20171[/ATTACH]

کامنت

• sina505
                  • 2023/09/10
                  • 1

با سلام از راهنمایی تان متشکرم . مشگل من حل شد

کامنت

چند لحظه..