برگرداندن اسم های تکراری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

[حل شده] برگرداندن اسم های تکراری

سلام

میخواستم یه اکسل درست کنم که پاین کارو تو تکست باکس نوشتم که میخوام انجام بدهدقیقا نمیدونم باید چیکار کنم
    تا حدودی انجام دادم
    داخل تکست باکس نوشتم چیکار میکنم کنم
    2.xlsx
    ممنون
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    نکات زيادي را بايد به کار ببنديد، من فايلتان را يک کم مرتب کردم، ببينيد سر در مي آوريد چي شده يا نه ...
    البته اگر تعداد زياد باشد بايد يک کم فرمول vlookup را خلاقانه تر نوشت:
    فایل های پیوست شده
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• parsa70

• 2016/09/12
      • 81

خیلی فرمول زیرکانه ای استفاده کردید خیلی ممنون
      فقط این دوتا رو مفهومشون رو میشه بگید
      (countif(d8 :D8,$c$2=
      (if(a8=1,countif($a$8:a8,1),0=

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

ستون a و b دو ستون کمکي است، در ستون اول به ازاي هر سطر اگر درس آن سطر مساوي درس انتخابي در بالاي صفحه باشد بايد عدد يک نوشته شود وگرنه صفر نوشته شود.
        البته من فرمول خوبي در ستون اول به کار نبردم و در فايل زير اصلاحش کردم و از تابع if استفاده کردم.
        در ستون دوم مي خواهيم همه اعداد "يک" که در ستون a به دست آمده را به ترتيب شماره بدهيم، يعني روبروي اولين عدد يک که در ستون a به دست آمده، در ستون b عدد يک نوشته شود، روبروي دومين عدد يک که در ستون a به دست آمده، در ستون b عدد دو نوشته شود و همين طور تا آخر. اين عمل به خاطر اين است که توابع vlookup در بالاي صفحه بتواند آنها را تشخيص دهد.
        به همين خاطر از تابع countif استفاده شده، به اين ترتيب که در هر سطر اگر در ستون a عدد يک نوشته باشد تابع کل تعداد اعداد ستون يک از خانه a8 تا آن سطر را حساب خواهد کرد، به علامت $ در فرمول نويسي دقت کنيد، اين علامات مربوط به مبحث آدرس دهي نسبي و مطلق است و اگر وارد نباشيد نمي توانيد بفهميد تابع دقيقا" چه کار دارد مي کند.
        فایل های پیوست شده
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..