با سلام . دوستان از رسم نمودار ستونی ، وابسته به vlookup اطلاع دارند . بطوری که بتوانیم در خصوص داده های مربوط به روزهای یک ماه ، با انتخاب روز ، نمودار اطلاعات را نشان دهد. ممنون
نمودار ستونی وابسه به vlookup
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام دوست عزیز
درست متوجه سوالتون نشدم اما اگر میخواهید با انتخاب یک روز خاص دیتاهای نمودار تغییر کنه بهترین راه اینه که از table استفاده کنید و نمودار رو بر اساس تیبل رسم کنید
هر فیلتری که روی تیبل انجام بدین روی نمودار هم اعمال میشه -
من در شیت شماره 1 فایل اکسلم ، یک تیبل دارم که ستون A آن روزهای یک ماه رو از 1 تا 30 نشون میده، در شیت شماره دو ، میخوام نمودار ستونی داشته باشم که وقتی Lookup میگیرم و در سلول C2 عدد روز وارد کنم بتونه نمودار فقط میزان محصولات را در روز دوم نشونم بده . ممنون از کمکتونفایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام خدمت شما استاد عزیز.
من در شیت شماره 1 فایل اکسلم ، یک تیبل دارم که ستون A آن روزهای یک ماه رو از 1 تا 30 نشون میده، در شیت شماره دو ، میخوام نمودار ستونی داشته باشم که وقتی Lookup میگیرم و در سلول C2 عدد روز وارد کنم بتونه نمودار فقط میزان محصولات را در روز دوم نشونم بده . ممنون از کمکتون
سلام دوست عزیز
کافیه یک vlookup ساده انجام بدین. خیلی کار پیچیده ای نیست. فایل پیوست رو مشاهده بفرماییدفایل های پیوست شدهکامنت
-
چرا اونطوری هم میشه. فقط یکم کار پیچیده تر میشه
شما باید در نیم منیجر این فرمول رو بنویسید و یک اسم بهش بدید:
کد:=OFFSET(Sheet1!$A$1,MATCH(Sheet2!$B$2,Sheet1!$A$2:$A$31,0),1,,3)
کد:=Sheet2!ExcelIran
فایل های پیوست شدهکامنت
-
سایت ماکروسافت کامل توضیح داده. ملاحظه بفرمایید
https://support.microsoft.com/en-us/...-range-in-exceکامنت
-
کامنت
-
کامنت