فرم شیفت نگهبانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mehrad888
    • 2017/10/22
    • 1

فرم شیفت نگهبانی

سلام وقتتون بخیر
    من یک فایل اکسل برای نگهبانی پادگان میخواستم. به این صورت هست که حدود 12 محل مختلف برای نگهبانی هست یعنی هر روز 12 نفر لازم هست . تعداد کل افراد حدود 70 نفر هست که بر اساس زمان شروع استخدام(خدمت) چیده میشن، به این صورت که بعضی افراد (جدیدتر ها) 5 بار شیفت هستن و قدیمی تر ها 1 یا 2 بار.شرط بعدی این هست که جدید تر ها در هر ماه 1 بار تعطیل و 1 بار نیمه تعطیل شیفت هستن و قدیمی تر روز های عادی.
    آگر لطف کنین و راهنمایی کنین یک دنیا ممنون میشم که برای عدالت توی پادگان بتونیم استفاده کنیم
    پیشاپیش ممنونم
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    شما باید یه ستون از یه شیت رو اسامی سربازان بذارید
    ستون جلوی اون رو با بدست آوردن اختلاف بین تاریخ ورود و تاریخ امروز به ورودی جدید و قدیم تقسیم کنید (مثلا 12 ماه خدمت به بالا ورودی قدیم بشه و باقی ورودی جدید)
    چون جزئیات دیگه ای معلوم نیست (مثل تعداد پاس ها، زمان هر پست، پستها به چه صورت هستن که بعد از روز پست دادن هر نفر چقدر باید استراحت کنه و اینکه توی شرط اولتون مشخص نکردین 5 بار در روز، ماه یا سال!!! و اینکه در شرط دومتون هم خیلی دقیق نبودین و خیلی شرایط دیگه که باید مد نظر قرار داده بشه) نمیدونم چطور میتونید ادامه بدین. جزئیات بیشتر رو بفرمایید من در خدمتتون هستم.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..