جایگزین کردن @yahoo.com به جای @gmail.com

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • blueboy_ss

• 2016/08/12
    • 26

[حل شده] جایگزین کردن @yahoo.com به جای @gmail.com

سلام
    وقت بخیر

من یک سری ایمیل @gmail.com دارم میخوام اینارو تبدیل کنم به @yahoo.com
    هدفم اینه که تمام ایمیل های @gmail.com که دارم را در فایل اکسل و در ستون اول وارد کنم ، و به صورت خودکار این @gmail.com ها در ستون دوم تبدیل بشن به @yahoo.com
    مثال:
    مثلا وقتی در ستون اول ایمیل blue@gmail.com را وارد کردم ، در ستون دوم به صورت خودکار ایمیل blue@yahoo.com ظاهر بشه
    فایل مثال هم پیوست شد:
    فایل های پیوست شده
  • admin

• 2013/09/06
    • 229
    • 72.00

اگر کل ستون اول رو نوشته باشید که خیلی راحت با ابزار flash fill و یک کلیک به خواستتون میرسید اما اگر قصد دارید فرمول نویسی شده باشه و با هر بار نوشتن فرمول در ستون اول در ستون دوم اتفاق مورد نظر بیوفته میابیست از ترکیب فرمول های find و concatinate و ... اسفاده کنید

کامنت

• blueboy_ss

• 2016/08/12
      • 26

نوشته اصلی توسط admin
      اگر کل ستون اول رو نوشته باشید که خیلی راحت با ابزار flash fill و یک کلیک به خواستتون میرسید اما اگر قصد دارید فرمول نویسی شده باشه و با هر بار نوشتن فرمول در ستون اول در ستون دوم اتفاق مورد نظر بیوفته میابیست از ترکیب فرمول های find و concatinate و ... اسفاده کنید
      با سلام
      لطفا اگر ممکنه یک فایل فرمول نویسی شده xls ارسال کنید که وقتی در ستون اول ایمیل های gmail را وارد کردم ، در ستون دوم به yahoo تبدیلشون کنه

سپاس

کامنت

• admin

• 2013/09/06
        • 229
        • 72.00

نوشته اصلی توسط blueboy_ss
        با سلام
        لطفا اگر ممکنه یک فایل فرمول نویسی شده xls ارسال کنید که وقتی در ستون اول ایمیل های gmail را وارد کردم ، در ستون دوم به yahoo تبدیلشون کنه

سپاس
        شما تو ستون A ایمیل بنویسید و توی ستون B این فرمول رو بنویسید و درگ کنید
        کد HTML:
        =IFERROR(REPLACE(A1,FIND("@",A1),10,"@yahoo.com"),"")

کامنت

چند لحظه..