ایجاد فرم تحت وب و اتصال به اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • S4DEGH
    • 2016/06/06
    • 4

پرسش ایجاد فرم تحت وب و اتصال به اکسل

با سلام

من یک فرم تحت وب دارم که 2 فیلد عدد میگیره ، بعد این اعداد رو به 2 سلول در اکسل که تعریف شده است منتقل میکند و با فرمولی که در سلول c تعریف شده است محاسبه و عدد خروجی در سلول c ثبت می شود . سپس عدد به فرم در بخش c نمایش داده می شود و ثبت می گردد.
    یعنی در اصل دیتابیس فایل اکسل می شود .

این مورد با کمک ماکرو و ویژوال بیسیک قابل اجرا در خود اکسل هست . منتها راهی هست که بتوان از طریق یک فرم وب اجرایی شود ؟

بصورت واضح تر تصویری که در پیوست قرار داده شده توضیح داده ام.

ممنون میشم راهنمایی کنید.
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط S4DEGH
    با سلام

من یک فرم تحت وب دارم که 2 فیلد عدد میگیره ، بعد این اعداد رو به 2 سلول در اکسل که تعریف شده است منتقل میکند و با فرمولی که در سلول c تعریف شده است محاسبه و عدد خروجی در سلول c ثبت می شود . سپس عدد به فرم در بخش c نمایش داده می شود و ثبت می گردد.
    یعنی در اصل دیتابیس فایل اکسل می شود .

این مورد با کمک ماکرو و ویژوال بیسیک قابل اجرا در خود اکسل هست . منتها راهی هست که بتوان از طریق یک فرم وب اجرایی شود ؟

بصورت واضح تر تصویری که در پیوست قرار داده شده توضیح داده ام.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز
    تا جایی که میدونم این کار امکان پذیره اما شما نیاز دارید یک سرور اختصاصی و یا مجازی داشته باشید. با سایت هایی که رو سرورهای اشتراکی ایجاد میشن مثلا ۹۹٪ سایت ها اینکار امکان پذیر نیست (بنا به دلایل امنیتی که سرویس دهنده ها اعمال میکنند)

کامنت

• S4DEGH
      • 2016/06/06
      • 4

بله دسترسی به سرور اختصاصی ویندوز هست.

راهکار چطور است ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط S4DEGH
        بله دسترسی به سرور اختصاصی ویندوز هست.

راهکار چطور است ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

از اونجایی که من خودم دسترسی نداشتم تا حالا عملی انجام ندادم ولی کلیات کار به این صورت هست که شما یه فرم در سایتتون باید طراحی کنید و بعد از submit کردن فرم اطلاعات در یک دیتابیس که معمولا sql هست میشینه. اون دیتابیس رو به یک فایل اکسل ارتباط میدیم. (از تب data گزینه connections)
        حالا باید تو فایل اکسلتون یک کد بنویسید که مثلا هر ده ثانیه یا هر ثانیه یا هرچی آپدیت بشه و اطلاعات جدید رو از دیتابیس sql بخونه

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

کامنت

• S4DEGH
          • 2016/06/06
          • 4

ممنون از پاسختون ،

منتها یه چیزی که این وسط هست ، اینه که اون اطلاعات فرم تحت وب ، باید بیاد داخل اکسل و طبق فرمولی که تو اکسل تعریف شده محاسبه بشه و خروجیش به فرم برگرده.

اینکه فقط یه sql وسط باشه ، دیگه اکسل فقط اطلاعات رو میخونه .

من کامل توی تصویر پیوست شده توضیح دادم.

اصلا این چیزیکه خواسته شده شدنی هست !؟ یعنی اطلاعات از فرم بره توی سلول ، بعد سلول C طبق فرمولی که داره محاسبه کنه و خروجیش به فرم برگرده !؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط S4DEGH
            ممنون از پاسختون ،

منتها یه چیزی که این وسط هست ، اینه که اون اطلاعات فرم تحت وب ، باید بیاد داخل اکسل و طبق فرمولی که تو اکسل تعریف شده محاسبه بشه و خروجیش به فرم برگرده.

اینکه فقط یه sql وسط باشه ، دیگه اکسل فقط اطلاعات رو میخونه .

من کامل توی تصویر پیوست شده توضیح دادم.

اصلا این چیزیکه خواسته شده شدنی هست !؟ یعنی اطلاعات از فرم بره توی سلول ، بعد سلول C طبق فرمولی که داره محاسبه کنه و خروجیش به فرم برگرده !؟

آها به عکستون دقت نکردم
            ماکروسافت نوشته که میشه بین sql و اکسل ارتباط برقرار کرد و تبادل داده انجام داد. اما من فکر کنم خیلی جالب نباشه این کار. چرا محاسباتتون رو تحت وب انجام نمیدین؟
            مثلا با php یا java یا هر چی
            محاسبه خاصی هست که با زبان های برنامه نویسی نمیشه انجام داد؟

کامنت

• S4DEGH
              • 2016/06/06
              • 4

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan

آها به عکستون دقت نکردم
              ماکروسافت نوشته که میشه بین sql و اکسل ارتباط برقرار کرد و تبادل داده انجام داد. اما من فکر کنم خیلی جالب نباشه این کار. چرا محاسباتتون رو تحت وب انجام نمیدین؟
              مثلا با php یا java یا هر چی
              محاسبه خاصی هست که با زبان های برنامه نویسی نمیشه انجام داد؟
              والله میخوان دسترسی راحت به فایل اکسل باشه که بتونن فرمول های سلول c رو هر لحظه تغییر بدن. کلا میخوان روی اکسل همه چی باشه و فرم فقط یه ورودی اطلاعات و دریافت نتیجه
              نهایی باشه.

این odbc چیه ؟ با اون میشه یه حرکتی زد ؟

ممنون میشم کمکم کنید.

کامنت

چند لحظه..