رسم خط گرافیکی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • aof

• 2017/11/05
    • 13

پرسش رسم خط گرافیکی

من میخواهم رسم نموداری داشته باشم که از سلول x به سلولy وبعد از yبه z خط بکشه چطوری میشه در اکسل این کار را کرد که گفت از جایی که من میخوام تا نقطه بعدی که من میخوام خطی رسم کنه؟
    رنگ خطم میشه سفازشی کرد؟
  • misammisam
    مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
    • 892
    • 64.00

شما از منوی بالا Insert/Chart میتونید چارت بکشید ، مثل این
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
    [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
    [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
    [/CENTER]

کامنت

• aof

• 2017/11/05
      • 13

نوشته اصلی توسط misammisam
      شما از منوی بالا Insert/Chart میتونید چارت بکشید ، مثل این
      این رسم باید خود کار انجام بگیره و سلولهایی که خط باید از ان سلول به سلول دیگه کشیده بشه را باید از جدول بخونه. من میخوام بدانم با دستورمیشه خط و رسم نمودار گرافیکی کشید که بهش بگم از کجا تا کجا را خط رسم کن

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

نوشته اصلی توسط aof
        این رسم باید خود کار انجام بگیره و سلولهایی که خط باید از ان سلول به سلول دیگه کشیده بشه را باید از جدول بخونه. من میخوام بدانم با دستورمیشه خط و رسم نمودار گرافیکی کشید که بهش بگم از کجا تا کجا را خط رسم کن
        منظورتون از رسم خودکار چیه !؟
        خوب اینم بطور خودکار از روی جدولی که طراحی میکنید زسم نمودار داره .
        شما یه فایل نمونه بزار که منظورتو بهتر درک کنیم .
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• aof

• 2017/11/05
          • 13

نوشته اصلی توسط misammisam
          منظورتون از رسم خودکار چیه !؟
          خوب اینم بطور خودکار از روی جدولی که طراحی میکنید زسم نمودار داره .
          شما یه فایل نمونه بزار که منظورتو بهتر درک کنیم .
          من یک ترسیم گرافیکی از موضوعاتی دارم که ترسیم ریاضی نیست که بشه نمودار بلکه ترسیم گرافیکی از حالتهای ان موضوعات است بخاطر این میگم خودکار چون به صورت خودکار از اطلاعاتی که در جدول وارد می کنید ان ترسیم نمودار انجام باید بگیره و اپدیت شه. در پیوست نمونه فایل را می گذارم .فرض کنید در جدول مدام اطلاعات اضافه میشه و باید ترسیم اضافه شه بهش به طور خودکار.انچه میخواهم را در فایل توضیح دادم کهجدول هست که ترسیمش به طوری که نشان دادم باید پیاده شه
          فایل های پیوست شده

کامنت

• aof

• 2017/11/05
            • 13

میشه با دستور کدنویسی ترسیم انجام داد مثلا نقطه ابتدایی وانتهایی را دادخط کشید در اکسل

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

سلام،
              منظورتان اين است که خطها به اعداد ربطي ندارد که بر حسب يک جدول عددي تغيير کند؟ (چون در آن صورت بدون اينکه لازم باشد کاربر مهارتي داشته باشد اکسل به صورت اتوماتيک رسم هاي عالي مي تواند بکشد)
              مثلا" يک موضوع به نام موضوع "ف" اضافه مي شود و خودتان بايد يک خطي براي آن بکشيد؟
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

اگر اين طور است راهي نداريد جز اين که خودتان دستي خطها را بکشيد، منتهي يک کلکي مي شود زد، به جاي اينکه هر دفعه به قسمت shape ها رفته و يک خط بکشيد، يکي از خطهاي قبلي را با موس انتخاب کرده و دگمه کنترل را نگه داشته و موس را حرکت دهيد، يک کپي از خط قبلي به دست ميآيد که به راحتي مي توانيد با کمي جابجايي سر و ته آن به منظور خود برسيد.
                براي رنگي کردن خطها هم مي توانيد يک ماکرو ضبط کنيد، بعد از فعال سازي ماکرو خط مورد نظر را به رنگ دلخواه در آورده و سپس ماکرو را خاتمه دهيد.
                از اين به بعد هر خطي را که انتخاب کنيد و ماکرو ضبط شده را فعال کنيد خط به رنگي که توسط ماکرو اعمال کرده ايد در خواهد آمد.
                فقط توجه کنيد که حتما" اول خط را انتخاب کنيد و سپس ماکرو را فعال کنيد وگرنه ماکرو bug خواهد داد.
                حال ماکرو را مي توانيد به يک دگمه يا shape ارتباط داده و دم دست داشته باشيد، و براي رنگهاي مختلف ماکرو هاي مختلف ضبط کنيد.
                فقط بدي اش اين است که فايل را بايد با فرمت xlsm ذخيره کنيد و ماکروهاي اکسل را فعال کنيد.
                مثل اين:

فایل های پیوست شده
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..