سورت کردن پیشرفته بر اساس تشخص نام

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • apriliyaa

• 2015/02/02
    • 9

[حل شده] سورت کردن پیشرفته بر اساس تشخص نام

سلام ببخشید اگه عنوان یکم مبهم هست اما سعی می کنم توضیح بدم بهتون مشکل رو:

از سامانه ای مجبورم ماه به ماه آمار بگیرم که خروجی اکسل بهم میده و ستون نام شهر در هر ماه به صورت رندم تغییر می کنه اما گروه ها (گروه یک ، گروه دو و..... جاشون در فایل ثابته) اما قسمت نام شهر خاص هر گروه جاشون به صورت رندمی تغییر می کنه :

گزارش مهر ماه:

گزارش آبان ماه

مشکل اینجاست که من می خوام فرمولی طراحی کنم تا این گونه گزارشاتی که در یافت می کنم نام شهر ها به صورت ثابت باشه مثلا در هر ماه در قسمت گروه یک نام شهر ها به ترتیب و زیر هم شهر 1 و 2و 3 و4 .... باشه که من این کار رو هر ماه دستی انجام ندم !!!

نظر من اینه که فرمولی در اکسل نوشته بشه تا هر گزارشی رو که در اون وارد کریم به صورت دلخواه ماه نام شهر هاش در قسمت هر گروه سورت بشه

نظری در رابطه با حل این مشکل دارید؟
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    گزارش هايي که سامانه بهتون ميده مانند عکسهايي که فرستادين ستون دوم آن (نام گروه ها) به صورت merge (چند خانه يکي) است؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• apriliyaa

• 2015/02/02
      • 9

متغیر هست
      از دو تا تا سیزده تا
      ولی همیشه یک نظم داره مثلا گروه یک همیشه اول با 4 شهر ، گروه دوم همیشه دوم با 5 شهر، گروه سوم همیشه سوم با 2 شهر و الی آخر....

البته این امکان هم وجود داره که سلول گروه ها رو از حالت merg در آورد و به هر سطر تقسیم بشه ...

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

اگر تعداد و نام شهر هر گروه هميشه ثابت باشد خيلي کار آسان خواهد شد،
        بايد merge نام گروه ها را برداريد و در هر سطر نام گروه مربوط به شهر نوشته شود، البته اين کار وقتي به صورت تکراري بخواهد انجام گردد وقت گير خواهد بود، ولي يک کار مي توان کرد، چون تعداد شهر هر گروه هميشه ثابت است در يک جا قبلا" سطر به سطر نام گروه ها را نوشته و ذخيره داشته باشيد مثل اين:

Click image for larger version

Name:	sdf.JPG
Views:	1
Size:	4.9 کیلو بایت
ID:	133533

بعد هر بار که از سامانه فايل جديد مي گيريد يک کپي از ليست فوق روي گروه هاي مرج شده بچسبانيد.
        حال مي توانيد به سرستونها ابزار فيلتر اکسل را اعمال نموده و سپس ستون گروه ها را سورت کنيد.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

وقتي ستون گروه ها را سورت کرديد بعد دوباره ه قسمت سورت رفته از قسمت sort by color گزينه custom sort را انتخاب کنيد:

Name:	2w.JPG
Size:	24.1 کیلو بایت
ID:	133534

بعد مي توانيد از قسمت add level ستون شهرها را هم سورت کنيد، از اين طريق اکسل دو سورت تو در تو را انجام مي دهد، يعني اول گروه ها را سورت کرده و بعد بدون اينکه سورت گروه ها را به هم بزند شهرها را هم برحسب گروه ها سورت خواهد نمود:

Name:	3w.JPG
Size:	24.2 کیلو بایت
ID:	133535
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..