مشکلی در هنگام اجرای برنامه اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • r-barati72
    • 2017/11/14
    • 3

[حل شده] مشکلی در هنگام اجرای برنامه اکسل

عرض سلام خسته نباشید
    من یه مشکلی در یکی از برنامه های اکسل دارم
    زمانی که باز میکنم فایل را پیام زیر میاد

و وقتی no بزنم هیچی نمیاد و اگر yes بزنم برنامه باز و پیغام زیر میاد

ممنون میشم برای رفع این پیغام راهنمایی کنید
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست خوبم
    فایل شما موقع ذخیره شدن یا جابجایی و یا هر وقتی که در حال تغییر بوده به خوبی ذخیره نشده و متاسفانه بخشی از کار خراب شده. در تصویر اول ضمن اعلام این مطلب میگه اگر میخواید فایل ترمیم بشه Yes رو بزنید و در غیر این صورت No رو بزنید. قاعدتا اگر نخواید کارتون ترمیم بشه No رو میزنید و هیچ اتفاقی نمیفته ولی بعد از Yes زدن فایل ترمیم شده رو بهمراه یک گزارش از بخشهای خرابِ حذف شده و بازیابی شده بهتون میده که توی تصویر دوم گذاشتید. بعد از اینکه Yes رو زدید باید کار داخل اکسل باز شده باشه. اگر مشکلی در اجرا نداره که فایل کامل ترمیم شده وگرنه متاسفانه باید بخشهای ترمیم شده رو در آدرسی که داده (C:\users\barati\appdata\local\temp\error056720_01 .xml) بررسی کنید و مجددا فایل رو خودتون ترمیم یا از اول بسازید.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• r-barati72
      • 2017/11/14
      • 3

خیلی ممنون از راهنماییتون
      یکی از جداول رو در فایل پاک کردم و گویا مشکل از همون بود.

کامنت

چند لحظه..