هنگ کردن اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • محمد مقدسی1983
    • 2017/11/14
    • 4

هنگ کردن اکسل

باسلام
    یه سوال داشتم
    موقعی که وارد اکسل میشم بعد چند دقیقه هنگ می کنه می خواستم بدونم چطور می تونم مشکل را حل کنم البته اکسل 2016 و فعال شده هست و توابع کمکی فارسی نصب کردم البته نمی دونم مشکل از اون هست یا نه این رو هم بگم که جهت اطمینان برنامه توابع فارسی رو حذف کردم اما باز بعضا هنگ میکنه
    با تشکر
  • admin

• 2013/09/06
    • 229
    • 72.00

نوشته اصلی توسط محمد مقدسی1983
    باسلام
    یه سوال داشتم
    موقعی که وارد اکسل میشم بعد چند دقیقه هنگ می کنه می خواستم بدونم چطور می تونم مشکل را حل کنم البته اکسل 2016 و فعال شده هست و توابع کمکی فارسی نصب کردم البته نمی دونم مشکل از اون هست یا نه این رو هم بگم که جهت اطمینان برنامه توابع فارسی رو حذف کردم اما باز بعضا هنگ میکنه
    با تشکر
    درود
    احتمال اینکه مشکل از همون افزونه های توابع فارسی باشه زیاده که فرمودید غیرفعال کردید و مشکل حل نشده ، در ورژن 2013 مشکلات اینچنینی زیاد بود اما شما ورژن 2016 رو دارید ، شاید کلا uninstall
    کنید و مجدد نصب کنید مشکل حل بشه

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
      • 130
      • 81.00

سلام دوست عزیز
      مشکل از خیلی جا ها میتونه باشه ولی منم قبلا روی یه سیستم که Deep Freeze داشت به این مشکل خورده بودم. چون اجازه دسترسی به پوشه ای که میخواست Autosave کنه رو نداشت کرش میکرد. شاید با غیر فعال کردن Autosave یا تغییر پوشه Autosave و یا تغییر Permission های پوشه مربوطه درست شه.
      [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
      [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..