با سلام خدمت اساتید
بنده نقشه یه طبقه رو دارم که توش مغازه هام مشخص شده .
و یه جدول دارم که اطلاعات اون مغازه ها رو توش زدم.(مثل متراژ ، شماره مغازه و ...)
من روی هر مغازه یه Shape دایره شکل ایجاد کردم که با توجه به وضعیت مغازه میخوام رنگ اون دایره عوض بشه.
یعنی مثلا اگه تو جدول مغازه شماره 1 فروخته شد رنگ دایره بشه قرمز . اگه رزور بود بشه آبی و ....
(یعنی با توجه به Cell Value ، رنگ دایره تغییر کنه)
برای این کار از این کد استفاده کردم که چند تا اشکال داره
اول اینکه وقتی از فیلتر استفاده میکنم رنگ ها همه جابجا میشه
دوم اینکه من حدود 150 تا مغازه دارم اگه بخوام برای هر سلول همین کد رو تکرار کنم خیلی زمانبر و چر خطا میشه.
امکانش هست از یه حلقه استفاده کنم تا کد ها کمتر بشه ؟
و یه سوال دیگه دارم
من برای فیلتر کردن جدولم از چند تا چک باکس استفاده کردم . تا کاربر مثلا تیک رزور شده ها و اماده فروش ها رو انتخاب کنه و این دو توی جدول فیلتر بشن و روی نقشه هم همون مغازه ها رنگی بشن . الان فقط یکی رو فیلتر میکنه
بنده نقشه یه طبقه رو دارم که توش مغازه هام مشخص شده .
و یه جدول دارم که اطلاعات اون مغازه ها رو توش زدم.(مثل متراژ ، شماره مغازه و ...)
من روی هر مغازه یه Shape دایره شکل ایجاد کردم که با توجه به وضعیت مغازه میخوام رنگ اون دایره عوض بشه.
یعنی مثلا اگه تو جدول مغازه شماره 1 فروخته شد رنگ دایره بشه قرمز . اگه رزور بود بشه آبی و ....
(یعنی با توجه به Cell Value ، رنگ دایره تغییر کنه)
برای این کار از این کد استفاده کردم که چند تا اشکال داره
کد PHP:
Select Case Range("e2").Value
Case "رزرو شده": ActiveSheet.Shapes("Oval1").Fill.ForeColor.RGB = vbBlue
Case "فروخته شده": ActiveSheet.Shapes("Oval1").Fill.ForeColor.RGB = vbRed
Case "آماده فروش": ActiveSheet.Shapes("Oval1").Fill.ForeColor.RGB = vbGreen
Case "اجاره داده شده": ActiveSheet.Shapes("Oval1").Fill.ForeColor.RGB = vbYellow
End Select
دوم اینکه من حدود 150 تا مغازه دارم اگه بخوام برای هر سلول همین کد رو تکرار کنم خیلی زمانبر و چر خطا میشه.
امکانش هست از یه حلقه استفاده کنم تا کد ها کمتر بشه ؟
و یه سوال دیگه دارم
من برای فیلتر کردن جدولم از چند تا چک باکس استفاده کردم . تا کاربر مثلا تیک رزور شده ها و اماده فروش ها رو انتخاب کنه و این دو توی جدول فیلتر بشن و روی نقشه هم همون مغازه ها رنگی بشن . الان فقط یکی رو فیلتر میکنه
کامنت