کپی شدن اتوماتیک یک سطر از یک فایل به یک فایل خاص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Samanbme
    • 2017/11/26
    • 2

[حل شده] کپی شدن اتوماتیک یک سطر از یک فایل به یک فایل خاص

سلام، ببخشید من مبتدی هستم، اما این چیزی که میگم رو خیلی لازم دارم. من توی یه شرکت فروشنده هستم، و برای هر پروژه فروش، یک فایل اکسل دارم که هرروز هر تماسی که میگیرم یک سطر به فایل اکسل اون پروژه اضافه میکنم و گزارشم رو داخلش مینویسم . اما میخوام به جز این یه فایل گزارش روزانه هم داشته باشم که همه کارهای یک روزم رو یکجا توی اون فایل اضافه کنه به طور اتوماتیک. ینی دیگه مجبور نباشم موقع نوشتن گزارش توی یک فایل پروژه فروشم، همون رو کپی کنم توی فایل گزارش روزانه ام. خودش اتوماتیک انجام بده. خواهش میکنم اگر راهی هست از ابتدا برام توضیح بدید
    ممنونم
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

با سلام حداقل نمونه فایل بزارید برای اساتید تا بهتر کمکتون کنن
    ولی کلابنده یه نظر دارم . که همه فایل هاتونو بکنید یک شیت
    البته جدول بندی شده و نام پروژه رو هم بعنوان یه ستون اضافه کنید
    بعد دیگه لازم نیست با چندین فایل مختلف در روز سرکار داشته باشید .
    فقط یک شیت هست هر وقت هم لازم داشتید با یه سورت راحت فقط اطلاعات همون پروژه رو میبینید

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1522
      • 71.67

سلام،
      مي شه انجام داد، ولي بايد با ماکروها و کدنويسي انجام شود و ممکن است اگر نام فايل يا شيتها يا جاي آنها را تغيير دهيد کدنويسي انجام شده ديگر عمل نکند! ضمنا" در صورت کدنويسي بايد فايلتان را با فرمت xlsm يا فرمتهاي قديمي ذخيره کنيد و .....
      خلاصه اگر زياد به اکسل وارد نباشيد شايد بهتر باشد از خيرش بگذريد، در هر صورت اگر مايل به دست و پنجه نرم کردن با مشکلات احتمالي اش هستيد قابل انجام است.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Samanbme
        • 2017/11/26
        • 2

نوشته اصلی توسط atadaliran
        با سلام حداقل نمونه فایل بزارید برای اساتید تا بهتر کمکتون کنن
        ولی کلابنده یه نظر دارم . که همه فایل هاتونو بکنید یک شیت
        البته جدول بندی شده و نام پروژه رو هم بعنوان یه ستون اضافه کنید
        بعد دیگه لازم نیست با چندین فایل مختلف در روز سرکار داشته باشید .
        فقط یک شیت هست هر وقت هم لازم داشتید با یه سورت راحت فقط اطلاعات همون پروژه رو میبینید

سلام . خیلی ممنونم از پاسختون.
        ببینید تعداد پروژ هام خیلی زیاده مثلا 400 تا شیت که نمیشه درست کرد. فایل های نمونه رو ببینید.پلاسما آراد نجف آباد.xlsxdaily reports 1396.xlsx

من توی هرفایل پروژه ، سطر به سطر هروز کارهای مربوط به اون پروژه رو باید اضافه کنم
        ینی 400 تا فایل پروژه رو هرروز آپدیت میکنم با ذکر تاریخ
        اما میخوام تو فایل گزارش روزانه ام هر سطر از هر فایل پروژه که اضافه میکنم اتومات خودش اضفه بشه

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط Ali Parsaei
        سلام،
        مي شه انجام داد، ولي بايد با ماکروها و کدنويسي انجام شود و ممکن است اگر نام فايل يا شيتها يا جاي آنها را تغيير دهيد کدنويسي انجام شده ديگر عمل نکند! ضمنا" در صورت کدنويسي بايد فايلتان را با فرمت xlsm يا فرمتهاي قديمي ذخيره کنيد و .....
        خلاصه اگر زياد به اکسل وارد نباشيد شايد بهتر باشد از خيرش بگذريد، در هر صورت اگر مايل به دست و پنجه نرم کردن با مشکلات احتمالي اش هستيد قابل انجام است.
        با سلام خیلی ممنونم از پاسختون
        مطمئن هستم که نام فایل ها و جای فایل هارو تغییر نمیدم. فرمت هم میتونم عوض کنم
        خواهش میکنم همون کد نویسی رو برام بگید چطوریه

کامنت

• misammisam
          مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
          • 892
          • 64.00

سلام
          چرا برای هر پروژه یه فایل جدید زدی و برای هر گدوم یه شیت نزدید ، تازه اگه برای هر کدومم یه شیت هم میزدید باز کار خیلی سخت بود چون شما از اکسل بصورت صحیح استفاده نکردید و بیشتر مثل یه صفحه word ازش استفاده کردید ،
          شما الان کدوم قسمتشو روزانه اضافه میکنید و گزارش کلی که درست میکنید چه شکلیه من که نفهمیدم !!!!!!!
          [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]
          [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
          [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..