انتقال اطلاعات از دیدبان بازار بورس به اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • داور

• 2017/10/22
    • 7

پرسش انتقال اطلاعات از دیدبان بازار بورس به اکسل

خواهشمند است در مورد انتقال اطلاعات از دیدبان بازار بورس به اکسل توضیحاتی دهید با تشکر
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط داور
    خواهشمند است در مورد انتقال اطلاعات از دیدبان بازار بورس به اکسل توضیحاتی دهید با تشکر

سلام دوست عزيز
    لطفا به اين تاپيك مراجعه بفرماييد

واردکردن اطلاعات یه فایل اکسل به طوراتوماتیک در فایل اکسل دیگر

کامنت

• kaveh286
      • 2019/11/06
      • 1
      • 34.00

با سلام
      من قصد دارم از اطلاعات سایت بورسی استفاده کنم و اون اطلاعات را در اکسل وارد کنم.البته در خود سایت وقتی که بر روی یک نماد کلیک میکنم وارد جزییات بیشتر میشم.چطوری میتونم تمامی اطلاعات را وارد اکسل کنم ایا باید جداگانه اینکار را انجام داد یا فقط سایت اصلی را وارد کنیم کفایت میکند.لطفا راهنماییم کنید
      با تشکر فراوان

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط kaveh286
        با سلام
        من قصد دارم از اطلاعات سایت بورسی استفاده کنم و اون اطلاعات را در اکسل وارد کنم.البته در خود سایت وقتی که بر روی یک نماد کلیک میکنم وارد جزییات بیشتر میشم.چطوری میتونم تمامی اطلاعات را وارد اکسل کنم ایا باید جداگانه اینکار را انجام داد یا فقط سایت اصلی را وارد کنیم کفایت میکند.لطفا راهنماییم کنید
        با تشکر فراوان
        شما از سایت tse میتونی خروجی اکسل بگیری، این کار رو میتونی اتوماتیک هم انجام بدی و با چند خط کد روزانه اطلاعات رو دانلود و ذخیره کنی نمونه‌های خوبی هم تو انجمن هست که جستجو کنی پیدا میکنی، البته خود سایت هم یک نرم افزار برای دانلود سوابق بازار هم داره ایرادی که داره اینه که اولا بازه زمانی نمیتونی انتخاب کنی دوم اینکه برای بروز آوری مجبوری کل سابقه رو از اول دانلود کنی که خب حجم زیادی رو می طلبه
        [ATTACH=CONFIG]20039[/ATTACH]
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..