با سلام و خسته نباشد خدمت همه اساتید محترم فایلی را که پیوست ارسال میکنم برای ایجاد نموادر تولید میخوام استفاده کنم داده ها را وارد کرده ام حالا میخواهم با توجه به تاریخ برای هر 10 روز در یک ماه مجموع تولید را پیدا کنم یعنی تابعی باشد که مجموع تولیدات هر روز را با توجه با تاریخ تولید همان روز جمع کند سپس مجموع 10 روز را مشخص کند ( یک ماه را تقسیم بر 3 کرده و در نمودار مقدار تولید 10 روز را نشان دهد) ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
مجموع تولید با توجه به تاریخ
Collapse
X
-
[QUOTE=mojair110;59574]با سلام و خسته نباشد خدمت همه اساتید محترم فایلی را که پیوست ارسال میکنم برای ایجاد نموادر تولید میخوام استفاده کنم داده ها را وارد کرده ام حالا میخواهم با توجه به تاریخ برای هر 10 روز در یک ماه مجموع تولید را پیدا کنم یعنی تابعی باشد که مجموع تولیدات هر روز را با توجه با تاریخ تولید همان روز جمع کند سپس مجموع 10 روز را مشخص کند ( یک ماه را تقسیم بر 3 کرده و در نمودار مقدار تولید 10 روز را نشان دهد) ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر[/QUO
اینگار کسی نیست کمک کنهکامنت
-
سلام این فایل براساس اکسس است
اگر براساس جستجو و تاریخ مورد نظر وارد شوید -می تونید به جمع خودتان برسید
اگه تونستید بااین روش کارکنید بگید تا برای گزارش شما جمع دلخواه را اضافه کنم
مثلاجمع ساعت کاری یک روز خاص ... اما قبل ازآن باید از درستی تاریخ ساعت ورود و خروج خود مطمئن شویدفایل های پیوست شدهLast edited by نوشیروانی2; 2017/12/09, 20:31.کامنت
-
سلام
برای جستجوی تاریخ مورد نظرخودتون از گزارش گیری استفاده کرده
و تاریخ مورد نظر را بصورت مثلا 96/02/14 وارد کنیدفایل های پیوست شدهLast edited by نوشیروانی2; 2017/12/09, 23:21.کامنت
-
با سلام
ضمن تشکر از دوستانی که پاسخ دادن لطفا فایل ضمیمه را نیز بررسی نمایید.( امیدوارم که درست متوجه سوال شما شده باشم )
خلاصه : محاسبه هر روز براساس تاریخ وارد شده و محاسبه کل ده روز با استفاده از یک ستون کمکی
موفق باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت