مجموع تولید با توجه به تاریخ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mojair110
    • 2017/10/22
    • 4

مجموع تولید با توجه به تاریخ

با سلام و خسته نباشد خدمت همه اساتید محترم فایلی را که پیوست ارسال میکنم برای ایجاد نموادر تولید میخوام استفاده کنم داده ها را وارد کرده ام حالا میخواهم با توجه به تاریخ برای هر 10 روز در یک ماه مجموع تولید را پیدا کنم یعنی تابعی باشد که مجموع تولیدات هر روز را با توجه با تاریخ تولید همان روز جمع کند سپس مجموع 10 روز را مشخص کند ( یک ماه را تقسیم بر 3 کرده و در نمودار مقدار تولید 10 روز را نشان دهد) ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • mojair110
    • 2017/10/22
    • 4

با سلام کسی نبود ما را یاری کن؟؟؟

کامنت

• mojair110
      • 2017/10/22
      • 4

[QUOTE=mojair110;59574]با سلام و خسته نباشد خدمت همه اساتید محترم فایلی را که پیوست ارسال میکنم برای ایجاد نموادر تولید میخوام استفاده کنم داده ها را وارد کرده ام حالا میخواهم با توجه به تاریخ برای هر 10 روز در یک ماه مجموع تولید را پیدا کنم یعنی تابعی باشد که مجموع تولیدات هر روز را با توجه با تاریخ تولید همان روز جمع کند سپس مجموع 10 روز را مشخص کند ( یک ماه را تقسیم بر 3 کرده و در نمودار مقدار تولید 10 روز را نشان دهد) ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر[/QUO
      اینگار کسی نیست کمک کنه

کامنت

• نوشیروانی2
        • 2017/11/29
        • 3

سلام این فایل براساس اکسس است
        اگر براساس جستجو و تاریخ مورد نظر وارد شوید -می تونید به جمع خودتان برسید
        اگه تونستید بااین روش کارکنید بگید تا برای گزارش شما جمع دلخواه را اضافه کنم
        مثلاجمع ساعت کاری یک روز خاص ... اما قبل ازآن باید از درستی تاریخ ساعت ورود و خروج خود مطمئن شوید
        فایل های پیوست شده
        Last edited by نوشیروانی2; 2017/12/09, 20:31.

کامنت

• نوشیروانی2
          • 2017/11/29
          • 3

سلام
          برای جستجوی تاریخ مورد نظرخودتون از گزارش گیری استفاده کرده
          و تاریخ مورد نظر را بصورت مثلا 96/02/14 وارد کنید
          فایل های پیوست شده
          Last edited by نوشیروانی2; 2017/12/09, 23:21.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

ضمن تشکر از دوستانی که پاسخ دادن لطفا فایل ضمیمه را نیز بررسی نمایید.( امیدوارم که درست متوجه سوال شما شده باشم )

خلاصه : محاسبه هر روز براساس تاریخ وارد شده و محاسبه کل ده روز با استفاده از یک ستون کمکی

موفق باشید میر
            فایل های پیوست شده

کامنت

• mojair110
              • 2017/10/22
              • 4

با تشکر از اساتید محترم که لطف کردن و راه حل ارائه نمودند من کل موضوع را با شکل ارسال کردم تا کامل منظورم را بین کرده باشم
              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..