قراردادن لیستی در Combo Box و درصدگیری برای امتیاز

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • af94
    • 2017/12/26
    • 4

[حل شده] قراردادن لیستی در Combo Box و درصدگیری برای امتیاز

سلام
    من یه لیست حضور و غیاب دارم که هر کدوم از سلول ها یه امتیازی دارند.
    حالا میخوام یه Combo Box بذارم که وقتی مثلا رویِ حضور زد 100 درصد از امتیازِ پیش فرض رو بگیره و اگر غیبت موجه داشت 25 درصدش رو.

یعنی در کل من یه امتیاز کلی دارم (که بصورت پیش فرضِ) و میخوام وقتی که رویِ حضور، غیبت و... زدم به اندازه این حضور و غیبت و... از اون امتیاز درصد بگیره.

فایل پیوست سلول های حضور و غیاب هست.

باید چطور اینکار رو انجام بدم ؟
    فایل های پیوست شده
  • a.dal65

• 2011/04/29
    • 384
    • 67.00

با سلام من چندین بار سوالتونو خوندم ولی متوجه چیزی که میخواین نشدم
    امکانش هست واضح تر بفرمایید (و یا یه مثال از چیزی که میخواید)

کامنت

• af94
      • 2017/12/26
      • 4

نوشته اصلی توسط atadaliran
      با سلام من چندین بار سوالتونو خوندم ولی متوجه چیزی که میخواین نشدم
      امکانش هست واضح تر بفرمایید (و یا یه مثال از چیزی که میخواید)
      من یه لیست حضور و غیاب دارم که امتیاز هم داده میشه به اون فرد.
      طبق اون عکسی که فرستادم، امتیازاتشون هست.

و برای هر برنامه ای یه امتیاز پیش فرض داره، فرض کنید مثلا ورزش 5 امتیاز داره.
      حالا من میخوام بیام یه Combo Box بزنم و دکمه های : حضور، حضور ناقص، حضور جانشین، غیبت موجه و غیبت رو بهش اضافه کنم.
      و برای این دکمه ها هم یه درصدی رو انتخاب کردم.
      و وقتی که رویِ یکی از این دکمه ها زده شده (با توجه به اون فرد که حضور داشته یا خیر) این امتیاز محاسبه بشه و درصدش برای اون امتیاز پیشفرض که مثلا 5 هست (برای ورزش) اندازه گیری بشه.

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
        • 384
        • 67.00

بی زحمت یه نمونه فایل بزارید تا براتون درست کنم.
        اگه کمبو باکس تعریف بشه فقط از بین انتخابهاتون (حضور، حضور ناقص، حضور جانشین، غیبت موجه و غیبت ) یکی رو میتونید انتخاب کنید.
        یعنی مثلا فرد 1 حضور داشته و 100 امتیاز میگیره و نمیتونه شامل انتخاب دیگه ای باشه . شما هم همینو میخواید؟
        و برای فرد 2 گزینه حضور ناقض رو انتخاب میکنید و20 امتیاز میگیره و .....
        همین مد نظرتون هست ؟

کامنت

• af94
          • 2017/12/26
          • 4

بی زحمت یه نمونه فایل بزارید تا براتون درست کنم.
          متاسفانه نمونه ای ندارم.

اگه کمبو باکس تعریف بشه فقط از بین انتخابهاتون (حضور، حضور ناقص، حضور جانشین، غیبت موجه و غیبت ) یکی رو میتونید انتخاب کنید.
          یعنی مثلا فرد 1 حضور داشته و 100 امتیاز میگیره و نمیتونه شامل انتخاب دیگه ای باشه . شما هم همینو میخواید؟
          و برای فرد 2 گزینه حضور ناقض رو انتخاب میکنید و20 امتیاز میگیره و .....
          همین مد نظرتون هست ؟
          من میخوام اون درصدها رویِ حضور و حضور جانشین و ... سِت بشه.
          یعنی وقتیکه روی حضور زدیم بدونیم صد درد هست.

اینطور میشه ؟

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
            • 384
            • 67.00

شما هر طوری میخواهید میشه !!!

به شرطی که سوالتون رو واضح بیان کنید و یه زحمت بکشید توضیح بدید مثال بزنید فایل بزارید عکس بزارید و ..........................

باور کنید اگه سوالاتون خوب و رسا مطرح کنید به جواب راحتتر و درست تر میرسید و گرنه کسی جواب شما رو نمیده .میاد سوال رو میخونه نمیفهمه و تاپیک شما بدون جواب میمونه
            شما میدونید مشکلتون چیه و چی میخواید ولی ما که نمیدونیم پس باید به ساده ترین و کوتاه ترین روش سوالاتون بیان کنید

الان من چیزی که از تاپیک شما فهمیدیم اینه :
            Click image for larger version

Name:	untitled.GIF
Views:	1
Size:	31.8 کیلو بایت
ID:	133658
            اگه منظورتون چیزی غیز از اینه یه عکس اینجوری هم درست کنید بزارید همه متوجه منظورتون میشن

کامنت

• af94
              • 2017/12/26
              • 4

عذر میخوام

ببینید من این فایل رو دارم و میخوام به افراد با توجه به نوع حضورشون در برنامه ها امتیاز بدم.
              یه امتیاز پیش فرض هر برنامه ای داره که امتیاز افراد با توجه به نوع حضورشون به اندازه اون امتیاز پیشفرض حساب میشه.
              مثلا اگر فرد حضور داشته باشه: 100 درصد امتیاز، حضورش ناقص باشه : 75 درصد امتیاز و همینطور تا آخر.

حالا من میخوام بیام به جای اینکه امتیاز بدم (یعنی برای امتیازدهی دستی عدد رو وارد کنم) از حضور، حضور ناقص و... استفاده کنم (که در یک Combo Box باشه) که رویِ هر کدوم از اینا زدم بیاد امتیازش رو حساب کنه (طبق متنی که بالا گفتم مثلا حضور: 100% تا غیبت موجه: 25% و غیبت: 0)

و بعدش این فیلد امتیاز که الان بصورت حضور و... هست با سایر امتیاز جمع میشه و امتیاز کلی و رتبه بدست میاد.

در کل کاری که بنظرم راحتتره انجام بشه اینه که عدد با متن سِت بشه، یعنی وقتی که روی حضور زده شد دیگه خودکار 100 درصد امتیاز رو بده.
              فایل های پیوست شده

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
                • 384
                • 67.00

برای اینکه خودتون توی قایلتون کمبوباکس اضافه کنید این لینکو ببینید: (راحته خیلی)
                Apply data validation to cells - Excel
                فرمول هم توی فایل نمونه هست فقط برای سلول های دیگه خودتون از روی همون بنویسید
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..