اضافه کردن frame در یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • sma4727134

• 2015/07/19
    • 119
    • 38.00

پرسش اضافه کردن frame در یوزر فرم

با سلام
    مطابق فایل پیوست من آیتم های متفاوتی با داده های متفاوت در تنظیم گزارش دارم که هر آیتم را در داخل یک frame قرار داده ام برا راحتی فایل را با دو frame ساده کردم می خوام مثلا وقتی در userform 1 وقتی در جلوی بانک عدد 2 نوشتم در زیر دو عدد frame مربوط به بانک مطابق آنچه در userform 2 طراحی کرده ام را اضافه کند
    با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • sma4727134

• 2015/07/19
    • 119
    • 38.00

دوستان خواهشا راهنمایی نمایید

کامنت

• a.dal65

• 2011/04/29
      • 384
      • 67.00

با سلام
      لطفا سوالتون شفاف سازی بفرمایید
      نامفهومه

کامنت

• sma4727134

• 2015/07/19
        • 119
        • 38.00

من کارشناس دادگستر هستم و پرونده ها با اموال گوناگون مثل زمین ساختمان ماشین و ... را ارزیابی می کنم و امکان دارد در پرونده ای 5 مورد ساختمان و 2 مورد ماشین و ... ازیابی گردد که مجبورم متن های مشابه را هر دفعه بنویسم با توجه به آشنایی که با اکسل و vba داشتم اومدم در یک یوزر فرم(یوزر فرم 2) تمامی آیتم ک هایی را که برای محاسبه مثلا ملک لازم داشتم را داخل frame وارد نمودم و محاسباتش را انجام داده ام حالا می خوام مثلا در پرونده ای که 5 تا ملک و دو تا ماشین دارم در یوزر فرم گزارش (یوزر فرم 1 ) 5 مورد frame برای ملک ایجاد کنم تا اطلاعاتات مربوط به هر ملک را درون آن ذخیره و درج کنم و بعد دو گزینه برای ماشین ایجاد کنم که گزارش آن را هم وارد کنم

- - - Updated - - -

مثل اینکه در فاکتوری که 5 قلم کالا فروخته می شود می خوام 5 ردیف برای پر کردن اطلاعات از قبل ایجاد کنم

کامنت

• misammisam
          مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
          • 892
          • 64.00

نوشته اصلی توسط sma4727134
          من کارشناس دادگستر هستم و پرونده ها با اموال گوناگون مثل زمین ساختمان ماشین و ... را ارزیابی می کنم و امکان دارد در پرونده ای 5 مورد ساختمان و 2 مورد ماشین و ... ازیابی گردد که مجبورم متن های مشابه را هر دفعه بنویسم با توجه به آشنایی که با اکسل و vba داشتم اومدم در یک یوزر فرم(یوزر فرم 2) تمامی آیتم ک هایی را که برای محاسبه مثلا ملک لازم داشتم را داخل frame وارد نمودم و محاسباتش را انجام داده ام حالا می خوام مثلا در پرونده ای که 5 تا ملک و دو تا ماشین دارم در یوزر فرم گزارش (یوزر فرم 1 ) 5 مورد frame برای ملک ایجاد کنم تا اطلاعاتات مربوط به هر ملک را درون آن ذخیره و درج کنم و بعد دو گزینه برای ماشین ایجاد کنم که گزارش آن را هم وارد کنم

- - - Updated - - -

مثل اینکه در فاکتوری که 5 قلم کالا فروخته می شود می خوام 5 ردیف برای پر کردن اطلاعات از قبل ایجاد کنم
          سلام
          من که کدی توی userform های شما ندیدم ، اگر منظورتون طراحی یه پروژه هست باید به قسمت طراحی پروژه سفارش بدید .
          در ضمن فکر کنم شما تصور غلطی از userform دارید ، توی userform اطلاعاتی ذخیره نمیشه و دیتاها درون شیتها ذخیره میشن و فقط در userform نمایش و یا دریافت میشن و بعد به شیتها انتقال پیدا میکنن .
          [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]
          [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
          [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..