مشکل فرمول نویسی در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • gamenetyahoo

• 2018/01/10
    • 17

مشکل فرمول نویسی در اکسل

سلام . جسارتا برای این مشکل من راهکاری ارائه بدید ممنون میشم شاید برای شما مبتدی باشه ولی برای من حل این مشکل سخت ، مهم و حیاتی شده سوال من در خصوص کسر از حقوق کارکنان و پرداخت مبالغ کسر شده به حساب ذینفعان میباشد فرض بفرمائید در شیت 2 که صفحه اطلاعات پایه ما میباشد ده سطر با 3 ستون طراحی کرده ایم و نام ستون اول هست : ( نوع کسورات ) نام ستون دوم هست : ( بانک ) نام ستون سوم هست : ( شماره حساب ) در شیت اول که میز کار ما می باشد همان سه ستون با سطرهای بسیار زیاد طراحی شده و وقتی برای ماه فروردین از لیست کشویی ساخته شده مثلا بیمه خودرو کارکنان را انتخاب میکنیم در ستون های مقابل به صورت اتومات اطاعات وارد میشود و من این کار را با فرمول ifانجام داده ام و تا اینجاش مشکلی ندارم ولی مشکل اینجاست که نمیخوام این دو اطلاعاتی که اتومات در میزکارم نشسته برای همیشه مساوی و وابسته به شیت دو باشد یعنی اینکه شاید من در طول سال چندین بار اطلاعات پایه را حذف و اطلاعات جدید جایگزین کنم و نمیخواهم اطلاعت میز کارم تغییر کنند تا بتوانم گزارش سالانه بگیرم . ببخشید که سوالم طولانی شد اگه در کنار توضیحات ترجیحا در یک نمونه کوچک اکسل به صورت عملی هم جوابم بدید ممنون میشم ولی اگه نشد همون توضیح هم بدید ممنون میشم
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام دوست عزيز
    پيشنهاد من به شما اينه كه وقتي از فرمول استفاده كرديد و مقدار مورد نظرتون رو استخراج كردين همون سلول ها رو كپي و روي خودش پيست كنيد (paste value)
    اگر در مورد paste value نياز به راهنمايي داريد بفرماييد تا توضيح بدم

درضمن بجاي if بهتره از vlookup استفاده كنيد. هر چند هر جفتش كارتون رو راه ميندازه اما vlookup هم خيلي كوتاه تر هست هم حرفه اي تر

کامنت

چند لحظه..