تفاوت hlookup و تركيب توابع mach و index

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] تفاوت hlookup و تركيب توابع mach و index

شرمنده من یه سوالی داشتم ظاهرآ شاید به سوال دوستمون ربط نداشته باشه ولی داره

اونم اینه که من کلآ این تابع و hlookup رو نفهمیدم (چه فرقی با match و index داره ) من برای کارام از این دو تا همیشه استفاده میکنم آیا اونام همینه یا نه؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    شرمنده من یه سوالی داشتم ظاهرآ شاید به سوال دوستمون ربط نداشته باشه ولی داره

اونم اینه که من کلآ این تابع و hlookup رو نفهمیدم (چه فرقی با match و index داره ) من برای کارام از این دو تا همیشه استفاده میکنم آیا اونام همینه یا نه؟

سلام دوست عزيز
    لطفا براي سوالاتتون تاپيك مجزا ايجاد كنيد. پست شما جابجا شد

و اما جواب:
    جواب شما رو با يك مثال توضيح ميدم. مثلا تابع sum با sumproduct در يك شرايط خاص با هم يك عملكرد رو دارند آيا بايد بگيم اين دو تابع يكي هستند؟ يا يك كارايي دارند؟
    تابع vlookup و hlookup يك عملكرد داره و توابع match و index هر كدوم يك كارايي دارند. اما در يك شرايط خاص خروجي تابع vlookup با تركيب توابع match و index يكي خواهد بود. اما فقط خروجي

يكي از تفاوت هايي كه اين دو متد با هم دارند اينه كه در داده هاي حجيم (تعداد سطر و ستون زياد) تابع vlookup و hlookup سرعت كمتري دارند چون بايد ديتاهاي بيشتري رو در حافظه نگه دارند.
    تفاوت ديگه اينه كه در تابع vlookup مقدار جستجو بايد اولين ستون باشه اما در مورد تركيب دو تابع match و index اين مشكل وجود ندارد. البته نا گفته نمونه كه اين مشكل vlookup قابل حله اما در حالت معمول اين امكان نيست

اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

ممنون زحمتتون شد

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00