موضوعات جا افتاده vba

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] موضوعات جا افتاده vba

سلام به خدمت اساتید گرامی
    در قسمتهای مختلف سایت بویژه همین قسمت دوستان در مورد فرمتهای سلول در vba از جمله کار با رنگ سلول.رنگ حاشیه.نوع فونت و........ توضیحاتی دادند که خیلی بدرد بخور بود فقط در منوی فرمت در اکسل 2 تب هست که در مورد استفاده از امکانات و کنترولهای اونها در vba جائی چیزی ندیدم ( عکسهای پایین ) که امیدوارم توضیح داده بشه

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	42.4 کیلو بایت
ID:	146819
    Click image for larger version

Name:	Capture2.JPG
Views:	1
Size:	33.9 کیلو بایت
ID:	146820
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    سلام به خدمت اساتید گرامی
    در قسمتهای مختلف سایت بویژه همین قسمت دوستان در مورد فرمتهای سلول در vba از جمله کار با رنگ سلول.رنگ حاشیه.نوع فونت و........ توضیحاتی دادند که خیلی بدرد بخور بود فقط در منوی فرمت در اکسل 2 تب هست که در مورد استفاده از امکانات و کنترولهای اونها در vba جائی چیزی ندیدم ( عکسهای پایین ) که امیدوارم توضیح داده بشه

[ATTACH=CONFIG]16066[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]16067[/ATTACH]
    سلام دوست عزیز
    یک نکته ای عرض میکنم که شما بتونین با اون تقریبا همه سوالاتتون رو جواب بدین
    شما هر تغییری که میخواهید اعمال کنید رو یک بار بصورت ماکرو ضبط کنید بعد در کدها ببینید ماکرو براتون چه کدی نوشته. اون میشه جواب سوالتون

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزیز
      یک نکته ای عرض میکنم که شما بتونین با اون تقریبا همه سوالاتتون رو جواب بدین
      شما هر تغییری که میخواهید اعمال کنید رو یک بار بصورت ماکرو ضبط کنید بعد در کدها ببینید ماکرو براتون چه کدی نوشته. اون میشه جواب سوالتون
      ممنون
      فقط اینکه این ضبط اتوماتیک خیلی کدهاش طولانیه
      همین الان (با تشکر از سایت ) یک مورد رو تو یکی از فایلهام اصلاح کردم که بجای 5 خط کد که ضبط اتوماتیک برای تغییر رنگ سلول نوشته بود اون کار با یه خط کد همون کار رو انجام میده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
        ممنون
        فقط اینکه این ضبط اتوماتیک خیلی کدهاش طولانیه
        همین الان (با تشکر از سایت ) یک مورد رو تو یکی از فایلهام اصلاح کردم که بجای 5 خط کد که ضبط اتوماتیک برای تغییر رنگ سلول نوشته بود اون کار با یه خط کد همون کار رو انجام میده

بله در اکثر موارد اینطوریه اما کد مورد نظر رو راحت میشه از توش استخراج کرد. مهم هم همینه به نظرم

لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین تاپیک رو حل شده کنید.

کامنت

چند لحظه..