2 سوال در رابطه با ورود اطلاعات به فرم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] 2 سوال در رابطه با ورود اطلاعات به فرم

سلام
    من تو یه برنامه یه فرم دارم که باید اطلاعاتی رو که از جاهای دیگه خارج اکسل کپی و اونجا پیست کنم ولی 2 مشکل

1 - چرا توی فرم کلیک راست کار نمیکنه و باید حتمآ ctrl+v رو بزنم ؟

2 - این فرمی که گفتم ورودیهای زیادی داره و برای ورود اطلاعات باید هی برم به مرورگر- کپی -. و برگردم به اکسل . آیا راهی هست که تو سیستم چند نا کلیپ بورد همزمان داشته باشیم که بشه اول همه داده ها رو کپی کنیم بعد توی اکسل دونه دونه پیست کنیم ؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    سلام
    من تو یه برنامه یه فرم دارم که باید اطلاعاتی رو که از جاهای دیگه خارج اکسل کپی و اونجا پیست کنم ولی 2 مشکل

1 - چرا توی فرم کلیک راست کار نمیکنه و باید حتمآ ctrl+v رو بزنم ؟

2 - این فرمی که گفتم ورودیهای زیادی داره و برای ورود اطلاعات باید هی برم به مرورگر- کپی -. و برگردم به اکسل . آیا راهی هست که تو سیستم چند نا کلیپ بورد همزمان داشته باشیم که بشه اول همه داده ها رو کپی کنیم بعد توی اکسل دونه دونه پیست کنیم ؟

سلام دوست عزيز
    براي يوزرفرم شما ميتونين منوي راست كليك تعريف كنيد. يكم پيچيدس ولي امكان پذيره

براي مورد دومتون با توجه به برداشتي كه كردم شما ميتونين در يك شيت با ابزارهاي گروه Get External Data ( از تب Data ) اطلاعات اون صفحه رو فراخواني كنيد و با كدنويسي مشخص كنيد كه مثلا مقدار سلول A2 بره در Textbox3 قرار بگيره و الي آخر

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

سلام دوست عزيز
      براي يوزرفرم شما ميتونين منوي راست كليك تعريف كنيد. يكم پيچيدس ولي امكان پذيره

براي مورد دومتون با توجه به برداشتي كه كردم شما ميتونين در يك شيت با ابزارهاي گروه Get External Data ( از تب Data ) اطلاعات اون صفحه رو فراخواني كنيد و با كدنويسي مشخص كنيد كه مثلا مقدار سلول A2 بره در Textbox3 قرار بگيره و الي آخر
      میشه دومیشو توضیح بدبد چون من چند باری اطلاعات از صفحه های اینترنت بطور اتوماتیک گرفتم ولی اینی که میگم تو یه صفحه نیست از جاهای مختلف باید داده بیاد تو یه شیت (هر سلول مال یه جائیه)

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
        میشه دومیشو توضیح بدبد چون من چند باری اطلاعات از صفحه های اینترنت بطور اتوماتیک گرفتم ولی اینی که میگم تو یه صفحه نیست از جاهای مختلف باید داده بیاد تو یه شیت (هر سلول مال یه جائیه)

خب پس تجربشو داريد. وقتي شما از يك صفحه اطلاعات ميگيريد دليل نميشه كه نتونين از صفحه ديگه اي اطلاعات ديگه اي بگيريد. شما ميتونين از n تا منبع اطلاعات بگيريد. وقتي جاي هر داده مشخص شد بعد خيلي راحت ميتونين به اون سلول رفرنس بدين و اطلاعاتشو همونطور كه گفتم استخراج كنيد

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
          • 147
          • 41.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan

خب پس تجربشو داريد. وقتي شما از يك صفحه اطلاعات ميگيريد دليل نميشه كه نتونين از صفحه ديگه اي اطلاعات ديگه اي بگيريد. شما ميتونين از n تا منبع اطلاعات بگيريد. وقتي جاي هر داده مشخص شد بعد خيلي راحت ميتونين به اون سلول رفرنس بدين و اطلاعاتشو همونطور كه گفتم استخراج كنيد
          موردی که هست اینه که برای لینک دادن به صفحات اینترنتی باید در جدول باز شده کنار اطلاعاتی که میخوایم فلش زرد رنگ رو بزنیم ولی بعضی سایتها اونجائی که اطلاعاتشو میخوایم فلشه رو نداره

بعنوان مثال شما لطفا برید به سایت مثلا http://www.varzesh3.com و کوشش کنید جدول لیگ رو داخل اکسل بکشید

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
            موردی که هست اینه که برای لینک دادن به صفحات اینترنتی باید در جدول باز شده کنار اطلاعاتی که میخوایم فلش زرد رنگ رو بزنیم ولی بعضی سایتها اونجائی که اطلاعاتشو میخوایم فلشه رو نداره

بعنوان مثال شما لطفا برید به سایت مثلا http://www.varzesh3.com و کوشش کنید جدول لیگ رو داخل اکسل بکشید
            اگر از آفیس ۲۰۱۶ استفاده کنید یک قابلیت فوق العاده ای بهش اضافه شده به نام Query که در همون تب Data هست. قابلیت های خیلی خیلی خوبی داره. من یک نمونه رو براتون عکس گرفتم ملاحظه بفرمایید

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	36.2 کیلو بایت
ID:	133712

کامنت

چند لحظه..