اضافه کردن add ins به فایل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] اضافه کردن add ins به فایل

من یه فایل روی سیستمم دارم تو بعضی از سل هاش از تابعی ساخته خودم استفاده کردم
    این تابع رو ما به add ins تبدیل کردم و به اکسل معرفی و نصبش کردم و الان هر وقت اکسل رو باز میکنم اول اونو رو میخونه و باز میکنه
    فایل هم قشنگ کار میکنه و مشکلی نداره ولی مشکل از اونجا شروع شد که فایل رو فرستادم برا کسی و اون میگه هر وقت اجراش میکنه توی اون سلها #name میاد و بعد باوجودی که من add ins رو براش فرستادم و گفتم چجوری نصبش کنه بعدش میگه اون تابع تو لیست تابعها نیست اولآ چرا؟ دوما چطور میشه کاری کرد که اگه فایلی رو ذخیره میکنیم کلیه add ins هائی که روی اون اکسل هست با فایل ذخیره بشه؟
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    من یه فایل روی سیستمم دارم تو بعضی از سل هاش از تابعی ساخته خودم استفاده کردم
    این تابع رو ما به add ins تبدیل کردم و به اکسل معرفی و نصبش کردم و الان هر وقت اکسل رو باز میکنم اول اونو رو میخونه و باز میکنه
    فایل هم قشنگ کار میکنه و مشکلی نداره ولی مشکل از اونجا شروع شد که فایل رو فرستادم برا کسی و اون میگه هر وقت اجراش میکنه توی اون سلها #name میاد و بعد باوجودی که من add ins رو براش فرستادم و گفتم چجوری نصبش کنه بعدش میگه اون تابع تو لیست تابعها نیست اولآ چرا؟ دوما چطور میشه کاری کرد که اگه فایلی رو ذخیره میکنیم کلیه add ins هائی که روی اون اکسل هست با فایل ذخیره بشه؟
    سلام دوست عزيز
    بفراييد add-in رو چطوري ايجاد كردين تا بهتر بررسي بشه. و همچنين بفرماييد دوستتون مراحل نصبش رو چطوري انجام دادن. احتمال خيلي زياد يا درست نصب نكردن يا فعال نكردن

در كل براي اينكه مشكلات اين چنيني پيش نياد پيشنهاد ميكنم بجاي اينكه add-in بسازيد، فانكشن هاتون رو داخل خود فايل در قسمت ماژول ها بنويسيد و فايل رو با فرمت xlsm و يا xlsb ذخيره كنيد

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      بفراييد add-in رو چطوري ايجاد كردين تا بهتر بررسي بشه. و همچنين بفرماييد دوستتون مراحل نصبش رو چطوري انجام دادن. احتمال خيلي زياد يا درست نصب نكردن يا فعال نكردن

در كل براي اينكه مشكلات اين چنيني پيش نياد پيشنهاد ميكنم بجاي اينكه add-in بسازيد، فانكشن هاتون رو داخل خود فايل در قسمت ماژول ها بنويسيد و فايل رو با فرمت xlsm و يا xlsb ذخيره كنيد
      خوب اگه اینجوری که شما میگید باشه باید کلیه توابعی رو که ساختم توی همه فایلهای اکسلم بصورت دستی ببرم که این هم زمانبره هم احتمال فراموش کردن اینکار با توجه به اینکه اون توابع روی سیستم خودم وجود داره و آدم در این حالت بهش توجه نمیکنه همیشه هتس
      در ضمن add ins رو طبق راهنمائی که توی همین سایت یا سایتهای دیگه هست و عمومیه ساختم و به دوستمم گفتم همونجوری نصبش کنه (یعنی از طریق زیرمنوی افزونه ها در منوی گزینه ها)
      مگه غیر از اضافه کردن از قسمت پایین کار دیگه ای هم باید انجام میداده؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
        خوب اگه اینجوری که شما میگید باشه باید کلیه توابعی رو که ساختم توی همه فایلهای اکسلم بصورت دستی ببرم که این هم زمانبره هم احتمال فراموش کردن اینکار با توجه به اینکه اون توابع روی سیستم خودم وجود داره و آدم در این حالت بهش توجه نمیکنه همیشه هتس
        در ضمن add ins رو طبق راهنمائی که توی همین سایت یا سایتهای دیگه هست و عمومیه ساختم و به دوستمم گفتم همونجوری نصبش کنه (یعنی از طریق زیرمنوی افزونه ها در منوی گزینه ها)
        مگه غیر از اضافه کردن از قسمت پایین کار دیگه ای هم باید انجام میداده؟

من ساختار كاريتون رو نميدونستم. اگر همچين كاري كردين كه مجبوريد به همين منوال ادامه بدين ولي در كل بهتره فانكشن ها و كدها داخل خود فايل باشه كه هرجا خواستين بتونين بدون add in استفاده كنيد

در مورد نحوه نصبش هم راه زياد داره ولي چيزي كه به نظر من ميرسه اينه كه ادد اين رو نصب كردن اما فعال نكردن. بررسي كنيد ببينيد تيك مربوط به ادد-اين شما در سيستم دوستتون فعال هست يا نه

اگر باز هم مشكلتون حل نشد پيشنهاد ميكنم لينك زير رو هم مطالعه بفرماييد

How to Install and Use Excel Add-ins

کامنت

چند لحظه..