تعداد زیاد textbox

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] تعداد زیاد textbox

من یه فرم دارم شامل تعداد زیادی textbox هست من میخوام تو textbox آخری محاسبه ای روی همه قبلیها انجام بدم ( یا مجموعشون یا تعداد یا ....) ولی مشکل اینجاست که چون اکسل اسم textbox ها رو بجای textbox (1) . textbox(2).و غیره
    ار textbox1.textbox2.... استفاده میکنه نمیشه از حلقه استفاده کرد پس چاره چیه ؟؟

ایم شکل برای وقتی هم که در اول فرم بخوایم همه textbox ها رو خالی کنیم هم پیش میاد
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    من یه فرم دارم شامل تعداد زیادی textbox هست من میخوام تو textbox آخری محاسبه ای روی همه قبلیها انجام بدم ( یا مجموعشون یا تعداد یا ....) ولی مشکل اینجاست که چون اکسل اسم textbox ها رو بجای textbox (1) . textbox(2).و غیره
    ار textbox1.textbox2.... استفاده میکنه نمیشه از حلقه استفاده کرد پس چاره چیه ؟؟

ایم شکل برای وقتی هم که در اول فرم بخوایم همه textbox ها رو خالی کنیم هم پیش میاد

سلام دوست عزيز
    تقريبا ميشه يه همچين چيزي نوشت. البته اگه فايلتون باشه شايد بشه كد بهتري نوشت

من اين كد رو براي ايونت فعال شدن فرم نوشتم اما خيلي راحت ميشه براي دكمه تعريف كرد يا روي هر ايونت ديگه اي كه خواستين بذاريد

کد:
    Private Sub UserForm_Initialize()
    Dim o As Control
    For Each o In Me.Controls
        If TypeName(o) = "TextBox" And o.Name <> "TextBox7" Then s = s + Val(o.Value)
    Next o
    TextBox7.Value = s
    End Sub
    براي خالي كردن محتواي تكست باكس ها هم ميتونين از كدي مشابه همين استفاده كنيد

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

ممنون فقط یه مشکل در باره خود سایت اگه میشه کاری کنید ما بتونیم چند دفعه دکمه سپاس رو بزنیم چون برا زحماتی که میکشید و مشکل ملتو حل میکنید 1 سپاس کمه

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
        ممنون فقط یه مشکل در باره خود سایت اگه میشه کاری کنید ما بتونیم چند دفعه دکمه سپاس رو بزنیم چون برا زحماتی که میکشید و مشکل ملتو حل میکنید 1 سپاس کمه
        خواهش ميكنم. نظر لطف شماست. دوستاني كه اينجا زحمت ميكشن و پاسخ سوالات دوستان رو ميدن بدون هيچ چشم داشتي اينكار رو انجام ميدن
        صرفا جهت اطلاع عرض كنم شما ميتونين ابتدا دكمه امتياز رو بزنيد و به اندازه سطح امتيازي كه داريد به كاربر مخاطب امتياز اضافه كنيد و بعد از اون دكمه تشكر رو بزنيد كه مشخص بشه كه شما از اون پست تشكر كرديد

کامنت

چند لحظه..