سلام دوستان من یک اکسل بانکی دارم مثلا نوشته سپرده سرمایه گذاری آقای علیرضا حقیقی فایل اکسل من تو سطر اول فقط توش اسامی اشخاص نوشته مانند : علیرضا حقیقی حالا میخوامتو ستون دیگه که استعلام بانک رو دارم کنار هم بزارم و اونایی که که شبیه به هم هستن رو sort کنه و کنار هم بزاره
پیدا کردن اسم های تکراری در نوشته ها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
فکر کنم فایل دوم که استعلام بانکی رو داره اینجا قرار ندادید ، تا فایلو براتون درست کنم .
ولی میتونید از یه ستون کمکی استفاده کنید بدین صورت که همه مواردو از دوتا گزارش تو یه ستون کمکی کپی یا لینک کنید بعد اونو سورت کنید ، بطور خودکار لیستتون درست میشه .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER] -
ممنون میشم کمکم کنیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
دوسته عزیز خواهشا اگر میتونی یه کمکی کن من واظح تر توضیح میدم شاید بهتر متوحه بشید الان تو این فایلی که پیوست کردم ستون اول نام شخصه ستون دوم استعلام بانک من میخوام فرمولی باشه این 2 ستون رو باهم مقایسه کنه و اگر نام شخص با استعلام بانک همخوانی داشت برام هایلایت کنه
ممنون میشم کمکم کنید
فقط قبل اینکار کل سلولهای شیتو انتخاب کنید و با استفاده از Ctrl + F تمام حرفهای ی رو در فایلتون با Replace جایگزین کنید ، مثل فایل پیوست .
اگه اینکارو نکنید حروف ی جزو مقایرتها حساب میشه .فایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
با استفاده از تابع Find درون Conditional Formatting بصورت زیر میتونید اینکارو بکنید .
[ATTACH=CONFIG]16155[/ATTACH]
فقط قبل اینکار کل سلولهای شیتو انتخاب کنید و با استفاده از Ctrl + F تمام حرفهای ی رو در فایلتون با Replace جایگزین کنید ، مثل فایل پیوست .
اگه اینکارو نکنید حروف ی جزو مقایرتها حساب میشه .کامنت
-
کامنت
-
کامنت
کامنت