1- يه فرمي دارم که شامل تعداد زيادي تکست باکس و چک باکسه ، وقتي اين فرم initialize يا بارگذاري ميشه مقدار هر تکست باکس و چک باکسشو از سلول يا سل مربوط به خود در شيت اکسل ميگيره، اگه براي تکست باکس رويدادهاي از قبيل Change و ... يا يراي چک باکس رويدادهاي از قبيل Click و Enter، کد نوشته باشم هنگام initialize شدن اين رويدادها نيز فعال ميشوند و همين امر باعث کندشدن بارگذاري يوزرفرم ميشود آيا راهي وجود داره که بشه کنترلهاي يوزرفرم رو حين بارگذاري مديريت کرد طوري که اين رويدادها رو بشه فعال يا غيرفعال کرد و يا بعبارت ديگر فرم سريعتر باز شود بدون تاخير.
تاخير در بارگذاري يوزرفرم
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام
1- يه فرمي دارم که شامل تعداد زيادي تکست باکس و چک باکسه ، وقتي اين فرم initialize يا بارگذاري ميشه مقدار هر تکست باکس و چک باکسشو از سلول يا سل مربوط به خود در شيت اکسل ميگيره، اگه براي تکست باکس رويدادهاي از قبيل Change و ... يا يراي چک باکس رويدادهاي از قبيل Click و Enter، کد نوشته باشم هنگام initialize شدن اين رويدادها نيز فعال ميشوند و همين امر باعث کندشدن بارگذاري يوزرفرم ميشود آيا راهي وجود داره که بشه کنترلهاي يوزرفرم رو حين بارگذاري مديريت کرد طوري که اين رويدادها رو بشه فعال يا غيرفعال کرد و يا بعبارت ديگر فرم سريعتر باز شود بدون تاخير.برچسب ها: هیچکدام -
با سلام
1- يه فرمي دارم که شامل تعداد زيادي تکست باکس و چک باکسه ، وقتي اين فرم initialize يا بارگذاري ميشه مقدار هر تکست باکس و چک باکسشو از سلول يا سل مربوط به خود در شيت اکسل ميگيره، اگه براي تکست باکس رويدادهاي از قبيل Change و ... يا يراي چک باکس رويدادهاي از قبيل Click و Enter، کد نوشته باشم هنگام initialize شدن اين رويدادها نيز فعال ميشوند و همين امر باعث کندشدن بارگذاري يوزرفرم ميشود آيا راهي وجود داره که بشه کنترلهاي يوزرفرم رو حين بارگذاري مديريت کرد طوري که اين رويدادها رو بشه فعال يا غيرفعال کرد و يا بعبارت ديگر فرم سريعتر باز شود بدون تاخير.
سلام دوست عزيز
يك راهي كه پيدا كردم اينه كه شما يك متغير عمومي تعريف كنيد و در هر ايونت بسته به شرايطتون اون رو تغيير بدين.
Disabling Events of a UserForm
به اين مثال توجه كنيد:
کد:Dim EnableEvents As Boolean Private Sub TextBox1_Change() If Not EnableEvents Then Exit Sub TextBox1.Value = Range("B1") End Sub Private Sub UserForm_Initialize() EnableEvents = False TextBox1.Value = Range("A1") End Sub

کامنت