لینک کردن سلول های به فایلهای یک فولدر (هایپرلینک) به صورت خودکار

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • najm

• 2015/04/05
    • 9

[حل شده] لینک کردن سلول های به فایلهای یک فولدر (هایپرلینک) به صورت خودکار

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من در یک فایل اکسل در ستون a کد قرار دارد ، که این کد ها نام فایل میباشد که در یک فلدر قرار دارد
    حال میخواهم لینک شدن این سلول ها به فایل های همنام در این فولدر بصورت خودکار انجام شود
    با سپاس از راهنمایی دوستان
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط najm
    با سلام خدمت دوستان گرامی
    من در یک فایل اکسل در ستون a کد قرار دارد ، که این کد ها نام فایل میباشد که در یک فلدر قرار دارد
    حال میخواهم لینک شدن این سلول ها به فایل های همنام در این فولدر بصورت خودکار انجام شود
    با سپاس از راهنمایی دوستان
    سلام دوست عزيز
    شما ميتونين از تابع hyperlink استفاده كنيد

اگر در مورد استفاده از اين تابع مشكل داشتيد بفرماييد راهنماييتون كنم

کامنت

• najm

• 2015/04/05
      • 9

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام دوست عزيز
      شما ميتونين از تابع hyperlink استفاده كنيد

اگر در مورد استفاده از اين تابع مشكل داشتيد بفرماييد راهنماييتون كنم
      ممنون از پاسخ شما
      ولی مشکل من اینکه تعداد سلولها حدود 10000 عدد میباشد و با تابع hyperLink باید به ازاء هر سل راست کلیک کرده گزینه hyperLink را انتخاب نموده سپس کد مربوطه را وارد کرده سپس کلید OK را زده
      این کار برای 10000 رکورد کار بسیار سختی است
      آیا روشی وجود دارد که این کار را بصورت خود کار انجام دهد یعنی محتوای سلول را خوانده سپس از فولدر مربوطه محتوای سلول که نام فیل مورد نظر میباشد را انتخاب نموده سپس لینک آن را بر قرار کند
      لازم به ذکر است برخی از فایل ها با اکستنشن DOC و برخی PDF میباشد ولی نام فایل با محتوای سلول برابر است
      با سپاس

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

نوشته اصلی توسط najm
        ممنون از پاسخ شما
        ولی مشکل من اینکه تعداد سلولها حدود 10000 عدد میباشد و با تابع hyperlink باید به ازاء هر سل راست کلیک کرده گزینه hyperlink را انتخاب نموده سپس کد مربوطه را وارد کرده سپس کلید ok را زده
        این کار برای 10000 رکورد کار بسیار سختی است
        آیا روشی وجود دارد که این کار را بصورت خود کار انجام دهد یعنی محتوای سلول را خوانده سپس از فولدر مربوطه محتوای سلول که نام فیل مورد نظر میباشد را انتخاب نموده سپس لینک آن را بر قرار کند
        لازم به ذکر است برخی از فایل ها با اکستنشن doc و برخی pdf میباشد ولی نام فایل با محتوای سلول برابر است
        با سپاس
        دوست عزيز عرض كردم تابع hyperlink نه ابزار hyplerlink
        اين دو تا با هم متفاوت هستند. تابعي داريم به نام hyperlink كه دو آرگومان داره. اولين آرگومانش مهمه و اون هم آدرس فايل هست كه ميتونين به يك سلول ارجاع بدين (همون سلولي كه اسم فايل رو داخلش نوشتين)

کامنت

• najm

• 2015/04/05
          • 9

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
          دوست عزيز عرض كردم تابع hyperlink نه ابزار hyplerlink
          اين دو تا با هم متفاوت هستند. تابعي داريم به نام hyperlink كه دو آرگومان داره. اولين آرگومانش مهمه و اون هم آدرس فايل هست كه ميتونين به يك سلول ارجاع بدين (همون سلولي كه اسم فايل رو داخلش نوشتين)
          با سپاس از پاسخ شما دوست گرامی
          با راهنمایی شما این کار را انجام دادم لیکن زمانی که روی لینک مربوطه کلیک میکنم مسیر مربوطه(فولدر) را باز میکن نه فایل مربوطه را!!
          آیا کار خاصی باید انجام شود
          ضمنا" در پیام قبلی نیز عنوان شده که در سل ها فقط نام فایل وجود دارد بدون پسوند فایل در این خصوص نیز راهنمایی بفرمائید
          با سپاس
          فایل های پیوست شده

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط najm
            با راهنمایی شما این کار را انجام دادم لیکن زمانی که روی لینک مربوطه کلیک میکنم مسیر مربوطه(فولدر) را باز میکن نه فایل مربوطه را!!
            ضمنا" در پیام قبلی نیز عنوان شده که در سل ها فقط نام فایل وجود دارد بدون پسوند فایل در این خصوص نیز راهنمایی بفرمائید
            با سپاس
            در فرمولي كه استفاده كرديد قبل از ; عبارت &A1 رو اضافه كنيد
            و اما در مورد مواردي كه پسوند فايل موجود نيست. در اين موارد اول بايد پسوند فايل رو بسازيد و بعد از تابع HYPERLINK استفاده كنيد

من نميدونم چه فايل هايي پسوند دارند و چه فايل هايي ندارند. مثلا طبق فرمايش شما pdf و doc هم داريم تو اسم ها. ايا اين موارد پسوندهاشون ذكر شده؟
            اين مورد رو مشخص كنيد شايد بتونم راهنماييتون كنم چطور پسوند فايل ها رو درست كنيد

کامنت

• najm

• 2015/04/05
              • 9

نوشته اصلی توسط najm
              با سپاس
              با سپاس مجدد با روش زیر توانستم فایل های مربوطه را بازنمایم
              همچنین جهت اضافه نمودن پسوند از نرم افزار Directory List and Print Pro 2.17 استفاده میکنم
              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..