با سلام
دو ستون در اکسل دارم، ستون اول حاوی یک سری کد و ستون دوم حاوی کد های متناظر آن، در هر دو ستون تکراری وجود دارد ولی ترکیب دو ستون یکتا می باشد. (مانند جدول ذیل)
حال می خوام در شیت دیگر در ستون اول اطلاعات ستون اول (کد) به صورت یکتا قرار بگیرد. و در سلول متناظر آن کدهای ستون دوم (کد متناظر) با "-"از هم جدا شده و قرار بگیرد.
به مثل جدول ذیل
کارهایی که کردم این بوده: (شیت Data صفحه است که جدول اصلی در آن است، شیت Out صفحه است که میخواهم اطلاعات در آن وارد شود)
کد های این موضوع را هم دیدم ولی متوجه نشدم چطوری باید این کار رو انجام بدم.
لطف می کنید راهنمایی کنید؟
دو ستون در اکسل دارم، ستون اول حاوی یک سری کد و ستون دوم حاوی کد های متناظر آن، در هر دو ستون تکراری وجود دارد ولی ترکیب دو ستون یکتا می باشد. (مانند جدول ذیل)
کد | کد متناظر |
A | 1 |
B | 2 |
C | 3 |
A | 2 |
C | 4 |
B | 3 |
A | 5 |
D | 6 |
D | 2 |
به مثل جدول ذیل
کد | کدهای متناظر |
A | 1-2-5 |
D | 2-6 |
کارهایی که کردم این بوده: (شیت Data صفحه است که جدول اصلی در آن است، شیت Out صفحه است که میخواهم اطلاعات در آن وارد شود)
کد:
Sheets("Data").Select Dim LC As Integer LC = Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row Columns("A:A").Select Selection.Copy Sheets("Out").Select Columns("A:A").Select ActiveSheet.Paste Application.CutCopyMode = False ActiveSheet.Range("$A$1:$A$" & LC).RemoveDuplicates Columns:=1, Header:=xlNo
لطف می کنید راهنمایی کنید؟
کامنت