من یه لیست اکسل دارم از فیلم هام که داخل این لیست خیلی اطلاعات گرفته شده و اسم بازیگران در یک ستون وارد شده که خیلی زیاد هستن و وقتی سرچ میکنم اسم یه بازیگر رو به صورت سرچ معمولی تعداد 81 عنوان از این بازیگر میاره ولی وقتی به صورت فیلتر شده سرچ میکنم 41 عنوان فیلم از این بازیگر میاره و پایینش ارور میده که همه اسم ها قابل نمایش نیستن که نمونه عسکش رو میفرستم براتون ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور باید این مشکل رو حل کنم با تشکر از انحمن خوبتون
ارور و پیغام زیاد بودن کاراکتر در موقع جست و جو
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام خسته نباشید
من یه لیست اکسل دارم از فیلم هام که داخل این لیست خیلی اطلاعات گرفته شده و اسم بازیگران در یک ستون وارد شده که خیلی زیاد هستن و وقتی سرچ میکنم اسم یه بازیگر رو به صورت سرچ معمولی تعداد 81 عنوان از این بازیگر میاره ولی وقتی به صورت فیلتر شده سرچ میکنم 41 عنوان فیلم از این بازیگر میاره و پایینش ارور میده که همه اسم ها قابل نمایش نیستن که نمونه عسکش رو میفرستم براتون ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور باید این مشکل رو حل کنم با تشکر از انحمن خوبتون
برچسب ها: هیچکدام -
سلام خسته نباشید
[ATTACH=CONFIG]16197[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]16198[/ATTACH]
با عرض شرمندگی بخاطر پارازیت توی سایت مربوط به اکسل ولی
در این مورد خاص (ساختن فایل بایگانی برای فیلمها) منم به یه سری مشکلات شبیه به این بر میخوردم که یکیشو حل میکردی 2 تا دیگه سر در میاورد
حالا:شما اگه میخوای با حل این مشکل اکسل یاد بگیری اساتید مثل همیشه زحمت میکشن جواب میدن ولی اگه میخوای کار بایگانی فیلمهات راه بیفته توصیه من اینه که مثل خودم از خیر اکسل برا اینکار بگذری و از نرم افزار Movie.Collector.Pro.v17.0.5 استفاده کنی که یه دیتابیس کامل داره از تموم فیلمها و سریالهائی که تا حالا ساخته شده و کارتو راه میندازه -
سلام اقا کامران ممنونم از پیشنهادتون من خودم برنامه ای دادم برام نوشتن و کل این مسائل در برنامه ای هست ولی اکسل رو برای چیز دیگه ای نیاز دارم و باید حتما لیستم در اکسل اماده سازی بشه و میخوام ببینم چطور میتونم این محدودیت رو بردارمبا عرض شرمندگی بخاطر پارازیت توی سایت مربوط به اکسل ولی
در این مورد خاص (ساختن فایل بایگانی برای فیلمها) منم به یه سری مشکلات شبیه به این بر میخوردم که یکیشو حل میکردی 2 تا دیگه سر در میاورد
حالا:شما اگه میخوای با حل این مشکل اکسل یاد بگیری اساتید مثل همیشه زحمت میکشن جواب میدن ولی اگه میخوای کار بایگانی فیلمهات راه بیفته توصیه من اینه که مثل خودم از خیر اکسل برا اینکار بگذری و از نرم افزار Movie.Collector.Pro.v17.0.5 استفاده کنی که یه دیتابیس کامل داره از تموم فیلمها و سریالهائی که تا حالا ساخته شده و کارتو راه میندازهکامنت
-
-
سلام
توی همه منابع گفته شده که بیشتر از 10000 تا ردیفو بیشتر نمیشه فیلتر کرد ، حتی از Pivottable هم بیشتر از این مقدار نمیشه استفاده کرد ولی در مورد Advanced Filter چیزی نگفتن ، البته من تا 30000 تا ردیف رو در اکسل 2016 امتحان کردم کار کرد و احتمالا این محدودیت برای ورژنهای قبلی اکسله ، خودتون امتحانش کنید اینجا اعلام کنید .
البته با کد نویسی Vb میتونید این کارو بکنید ولی با توجه به حجم اطلاعات زمان زیادی برای محاسبه نیاز داره .Last edited by misammisam; 2018/03/06, 19:01.[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
سلام اقا میثم ممنون از جوابتون ولی اگر داخل عکس دیده باشید من وقتی فیلتر رو میزنم پایین گزینه میاد که نمیتواند بیشتر 10000 تا رو نمایش بده در لیست من در حال حاضر 25000 خط وجد داره که خیلی کلمه داخلشون هس مثل همون عکس هایی که نمونه دادمسلام
توی همه منابع گفته شده که بیشتر از 10000 تا ردیفو بیشتر نمیشه فیلتر کرد ، حتی از Pivottable هم بیشتر از این مقدار نمیشه استفاده کرد ولی در مورد Advanced Filter چیزی نگفتن ، البته من تا 30000 تا ردیف رو در اکسل 2016 امتحان کردم کار کرد و احتمالا این محدودیت برای ورژنهای قبلی اکسله ، خودتون امتحانش کنید اینجا اعلام کنید .
البته با کد نویسی Vb میتونید این کارو بکنید ولی با توجه به حجم اطلاعات زمان زیادی برای محاسبه نیاز داره .
میخواستم ببینم ایا شدنی هست این محدودیت رو بردارین یا خیر مثلا نا محدود بشه و ارور نده
ار اجرای اکسل کامل میاره لیست ها رو و بدون مشکل و ایراد از محدودیت ولی وقتی میریم تو حالت فیلتر این طوری محدودیت ارور میده
اکسل من هم 2016 هستکامنت
-
نه تا اونجا که من میدونم نمیشه این محدودیتو ورداشت ، بعد من دوباره تو اکسل 2016 امتحان کردم این مشکل وجود نداره .
از روی عکس حدس میزنم آفیس شما 2013 باشه ، اگه میتونی فایلتو ضمیمه کن تا ببینم .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]کامنت
-
سلام نه افیس 2016 هست صد در صد فایل ضمیمه شدفایل های پیوست شدهکامنت
-
من فایل شما رو هم تو 2016 تست کردم مشکل نداره ، الان برای خودمم سوال شده اگه اکسل شما هم 2016 باشه چرا برای شما کار نمیکنه !!!؟
الان شما تو فیلتر قسمت نام بازیگرا به این مشکل میخورید یا نه تو ستونهای دیگه هم که فیلتر میزنید همین مشکلو دارید ؟
تنها چیزی که بنظرم میرسه اینه که آفیس شما کامل نیست با توجه به اینکه منوی Power Pivot هم روی منوی اکسل شما نیست ، البته اگه خودتون غیر فعالش نکرده باشید .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]کامنت
-
اقا میثم امکانش هست که قسمتی که من در عکس نشون دادم داخل پست اول رو شما هم اجرا کنین ببینین اون قسمت ارور نات شو رو میده به شما یا نهمن فایل شما رو هم تو 2016 تست کردم مشکل نداره ، الان برای خودمم سوال شده اگه اکسل شما هم 2016 باشه چرا برای شما کار نمیکنه !!!؟
الان شما تو فیلتر قسمت نام بازیگرا به این مشکل میخورید یا نه تو ستونهای دیگه هم که فیلتر میزنید همین مشکلو دارید ؟
تنها چیزی که بنظرم میرسه اینه که آفیس شما کامل نیست با توجه به اینکه منوی Power Pivot هم روی منوی اکسل شما نیست ، البته اگه خودتون غیر فعالش نکرده باشید .
چون افیس من 2016 هست و کامل هست مشکلی نداره در مورد Power Pivot گه گفتین هم در نت سرچ کردم ببینم چیه یه طور دسترسی هایی بود که فکر نکنم به کار من بیاد من تنها چیزی که میخوام اینه که از داخل برخی اسم های سلول یه سری های خاص رو بیارم
وقتی سرچ معمولی میزنم مثلا از جکی جان 81 عنوان میاره ولی وقتی داخل فیلتر سرچ میکنم همه فیلم ها رو نمیاره و 40 عنوانش رو میاره و اون ارور کع عکسش رو دادم رو نمایش میدهکامنت
-
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
دوست عزیز این راه را نیزامتحان کنید.
ابتدا ستون مورد نظر خود را انتخاب و تمامی ردیف های دارای اطلاعات را انتخاب کنید .
سپس کلید های Ctrl+H را فشار دهید .
قسمت Find What را خالی و در قسمت Replace With عدد صفر یا اطلاعات موجود نیست راتایپ کنید و کلید Ok را بزیند .
حال از فیلترینگ استفاده کنید ببیند جواب میده.
خلاصه : بنظر میرسه که خانه های خالی بین اطلاعات شما اجازه فیلترینگ نمی دهد.
پایدار باشید میرکامنت
-
سلام ممنونم جواب داد البته روش اون دوستمون هم درسته و وقتی خانه های خالی رو عدد 0 میزاریم کامل مشکل حل میشه و به خاطر خالی بودن بعضی ستون ها بود که ارور میداد
- - - Updated - - -
سلام اقا مجید ممنون واقعا مشکلم کامل حل شد به همین دلیل بود که شما گفتید دستتون درد نکنهبا سلام
دوست عزیز این راه را نیزامتحان کنید.
ابتدا ستون مورد نظر خود را انتخاب و تمامی ردیف های دارای اطلاعات را انتخاب کنید .
سپس کلید های Ctrl+H را فشار دهید .
قسمت Find What را خالی و در قسمت Replace With عدد صفر یا اطلاعات موجود نیست راتایپ کنید و کلید Ok را بزیند .
حال از فیلترینگ استفاده کنید ببیند جواب میده.
خلاصه : بنظر میرسه که خانه های خالی بین اطلاعات شما اجازه فیلترینگ نمی دهد.
پایدار باشید میرکامنت

کامنت