ذخیره کردن add-ins همراه فایل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] ذخیره کردن add-ins همراه فایل

فرض کنید من اومدم رو سیستم شما دارم برا خودم یه فایل اکسل میسازم و و اون فایل با add-insی کار میکنه که من ندارمش
    حالا سوال اینجاس که میشه مثل کاری که روی فایلهای ورد میکنن و موقع ذخیره فونتش رو هم با خودش میاره اینجا هم کاری کنیم add-insش(موجود روی سیستم منبع) رو با خودش بیاره
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
    فرض کنید من اومدم رو سیستم شما دارم برا خودم یه فایل اکسل میسازم و و اون فایل با add-insی کار میکنه که من ندارمش
    حالا سوال اینجاس که میشه مثل کاری که روی فایلهای ورد میکنن و موقع ذخیره فونتش رو هم با خودش میاره اینجا هم کاری کنیم add-insش(موجود روی سیستم منبع) رو با خودش بیاره
    سلام دوست عزيز
    add-in ها معمولا به دو صورت هستند. يكسري فايلهاي xlam يا xla هستند و يكسري فقط كدهاي vba هستند كه تحت فايلهاي xlsm يا xls و يا xlsb وجود دارند.
    در حالت اول بطور معمول اين فايل ها در پوشه add-in در آدرسي شبيه آدرس زير ذخيره ميشوند:
    کد:
    C:\Users\username\AppData\Roaming\Microsoft\AddIns
    براي اينجور ادد-اين ها ميتونين همين فايل رو كپي كرده و در سيستم ديگر در همين مسير كه عرض كردم قرار بديد

اما در مورد فايل هايي كه vba هستند و معمولا به اين صورت استفاده ميكنيم روش به اين صورت هست كه شما فايل مورد نظرتون رو باز ميكنيد و فايل add-in رو هم باز ميكنيد. با زدن كليد Alt+F11 وارد محيط ويژوال بيسيك ميشيد
    در سمت چپ محيط مذكور دو تا فايل بصورت درختي وجود دارند. حالا كافيه ماژول هايي كه در فايل add-in هستند رو درگ كنيد به فايل خودتون و فايل خودتون رو ذخيره كنيد

من اين دو مورد رو خدمتتون عرض كردم. شايد مدل هاي ديگه اي هم باشه. اگر شما فايل add-in كه استفاده كرديد خارج از اين دو حالت هست بفرماييد تا توضيحاتم رو تكميل كنم

کامنت

چند لحظه..