استفاده قسمتی از یک شیت(صفحه) اکسل در شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Foa.neh

• 2015/04/19
    • 12

پرسش استفاده قسمتی از یک شیت(صفحه) اکسل در شیت دیگر

سلام
    فرض کنید در sheet1 در سلول های مختلف اطلاعاتی وارد کردم مثلا نام، نام خانوادگی، ش دانشجویی، شماره همراه و... و داخلش اطلاعات دانشجویان رو وارد کردم و این اطلاعات تقریبا ثابت هستن ولی چند ستون دیگه کنار مشخصات هرنفر مثل نمره میانترم، کار کلاسی، نمره پایانی، تحقیق و... هم هست. sheet1رو به نام ترم اول نام گذاری کردم.
    حالا چیزی که مد نظرم هست اینه که در sheet2 که به نام مثلا ترم 2 نامگذاری کردم اطلاعات اولیه از sheet1 استفاده بشه و فقط ستون های نمره رو خودم با توجه به اطلاعات جدید تغییر بدم.
    اینکار با کپی کردن ستوندهای مد نظر از sheet1 به sheet2 میشه ولی میخوام هروقت توsheet1تغییری تو نام و مشخصات کسی دادم تو sheet2 هم تغییر کنه که اینم با کپی بصورت special امکان پذیره ولی ظاهر جدول و رنگ های سلول ها منتقل نمیشه و احتمالا گرفتاریهای دیگه ای هم داره. مثلا با کپی بصورت لینک، وقتی تو یکی از شیت ها بین ردیف ها insert بزنم و یک ردیف اضافه کنم تو بقیه شیت ها اون ردیف اضافه شده وجود نداره.
    چیزی که من میخوام ایته که ستون های Aتا Fتو sheet2 دقیقا خود ستون های AتاF تو sheet1 باشن نه کپی یا لینک ازشون. تو بعضی فایل های بانکی اینو دبدم که انگار ستون های منتخب از یک sheet عینا تو sheet دیگه هستن و تو هرکدوم تغییری ایجاد کنیم همه جا تغییر میکنه نه صرفا مجبور باشیم بریم از sheet1 تغییری بدیم که تو بقیه اعمال بشه.
    فکر کنم نیاز به vba باشه و اگه کسی نمونه ای داره لطفا اپلود کنه که ازش بعنوان نمونه استفاده کنم
    Last edited by Foa.neh; 2018/03/01, 13:29.
  • Foa.neh

• 2015/04/19
    • 12

کسی پیشنهادی نداره دراین زمینه؟

کامنت

چند لحظه..