پیدا کردن تاریخ

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• پیام
    پاسخ داد
    سپاسگزارم دوست گرانمایه. تندرست و پیروز باشید.

Leave a comment:

• misammisam
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط پیام
    با درود به شما و تشکر. یک سوال دیگه. اگه توی همین ستون آبیاری ها مثلا مزرعه a دوبار آبیاری شده باشه، آبیاری اول و دوم رو چطور باید به صورت جدا جستجو کرد؟
    عدد آرگومان K رو در فرمولهای Small یا Large زیاد و کم کنید میتونید ترتیب جستجو رو مدیریت کنید ، مثلا :
    این فرمول تاریخ آخر
    کد PHP:
    =LARGE(IF(FIELD=F5;DATE_HELP;0);1
    و این فرمول تاریخ یکی مونده به آخر رو پیدا میکنه
    کد PHP:
    =LARGE(IF(FIELD=F5;DATE_HELP;0);2
    با تابع Small هم میتونید همین کارو به ترتیب 1 و 2 و 3 و غیره رو پیدا کنید ، در واقع فقط جهت جستجو رو برات عوض میکنن وگرنه تو ماهیت فرقی ندارن .

Leave a comment:

• پیام
    پاسخ داد
    با درود به شما و تشکر. یک سوال دیگه. اگه توی همین ستون آبیاری ها مثلا مزرعه a دوبار آبیاری شده باشه، آبیاری اول و دوم رو چطور باید به صورت جدا جستجو کرد؟

Leave a comment:

• misammisam
    پاسخ داد
    شما تاریخاتون تکست هستن بخاطر همین مجبور شدم ماپول توابع شمسی رو به فایلتون اضافه کنم و تو یه ستون دیگه تبدیلشون کردم که قشنگ متوجه بشید چی شده ، در واقع شما میتونید این ستون کمکی رو نداشته باشید و مستقیما از همون توابع فارسی استفاده کنید .
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• پیام
    پاسخ داد
    ممنون که پاسخ دادید. اگه دقت بفرمایید توی ستون field دو تا A وجود داره که اولی شروعه و دومی پایان.

Leave a comment:

• misammisam
    پاسخ داد
    تو فایل نمونتون برای هر مزرعه فقط یک تاریخ وجود داره ، اصلا تاریخ شروع و پایان تو مثالتون نداره !!!؟
    مثالتونو کامل کنید یا بیشتر توضیح بدید دربارش .

Leave a comment:

• پیام
    یک موضوع ایجاد کرد [حل شده] پیدا کردن تاریخ

پیدا کردن تاریخ

با درود به همه. توضیحات درخواست در فایل پیوست شده داده شده. ممنونم.
    فایل های پیوست شده
چند لحظه..