جستجو در تمامی شیت های یک فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahsa shayesteh

• 2011/12/07
    • 272

جستجو در تمامی شیت های یک فایل

سلام

تابع vlookup قادره فقط داده هارو در یک شیت جستجو کنه با چه راهی میشه تمام شیت های یک فایل مورد جستجو قرار داد
    [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

RE: جستجو در تمامی شیت های یک فایل

سلام
    لطفا توضیح بیشتری بدید
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• mahsa shayesteh

• 2011/12/07
      • 272

سلام
      فرض کنید 3 ستون اطلاعات داریم کد ، نام ، مقدار که در چند شیت تکرار شده حالا من میخوام تابعی باشه که وقتی کدی رو جستجو میکنیم کلیه شیت هارو بگرده
      [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

سلام
        جواب ضمیمه رو ببنید البته با توضیحی که دادید فک کنم درست عمل کردم
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• mahsa shayesteh

• 2011/12/07
          • 272

سلام
          ممنون از جواب عالیتون فقط طبق توضیحی که دادم تابع شما مستلزم اینه ستون های اطلاعات باهم برابر و منطبق باشن روشی هست که بشه مثلا کد رو وارد کرد و اطلاعات مربوط به اون تو تمام شیت ها جستجو بشه به تعداد ستون ها هم بستگی نداشته باشه؟

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

نوشته اصلی توسط mahasa shayesteh
            سلام
            ممنون از جواب عالیتون فقط طبق توضیحی که دادم تابع شما مستلزم اینه ستون های اطلاعات باهم برابر و منطبق باشن روشی هست که بشه مثلا کد رو وارد کرد و اطلاعات مربوط به اون تو تمام شیت ها جستجو بشه به تعداد ستون ها هم بستگی نداشته باشه؟
            با درود فراوان

با توجه به اینکه سئوال سئوالتون رو تو قسمت ویژوال بیسیک اکسل مطرح کردین فکر میکنم برای انجام خوبه که با وی بی ای اینکار رو انجام بدی و یا اینکه یک تابع جدید رو بنویسی که این خصوصیاتی مدنظرتون هست داشته باشه
            برای این کار می تونید از کد فایند استفاده کنید و این قابلیت هم بهش بدین که بگین تو همه شیتها بگرده و یا تو یک شیت خاص با این کار سرعتش هم بیشتر میشه بخصوص اگر تعداد شیتها زیاد باشه نیاز به سرعت بیشتی خواهید داشت
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

چند لحظه..