استفاده از توابع فارسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

استفاده از توابع فارسی

با درود. من توی تاپیک زیر یک موضوع رو بیان کردم که دوستان لطف کردند و پاسخ دادند.

فقط من یک سوال دیگه دارم. اگه بجای ستون کمکی بخوایماز توابع فارسی توی این موضوع استفاده کنیم و با فرض نصب بودن توابع فارسی روی اکسل چطور باید استفاده کنم؟
    ممنونم.
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

از اساتید کسی راهنمایی نمیکنه؟

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط پیام
      با درود. من توی تاپیک زیر یک موضوع رو بیان کردم که دوستان لطف کردند و پاسخ دادند.

فقط من یک سوال دیگه دارم. اگه بجای ستون کمکی بخوایماز توابع فارسی توی این موضوع استفاده کنیم و با فرض نصب بودن توابع فارسی روی اکسل چطور باید استفاده کنم؟
      ممنونم.
      سلام
      خوب توی جواب هم از توابع فارسی استفاده کردیم دیگه ، منظورم اونجا از استفاده مستقیم از توابع فارسی اینه که میشه فرمول رو جوری نوشت که اون ستون کمکی تبدیل تاریخ با توابع فارسی دیگه لازم نباشه . ( البته فرمول خیلی پیچیده میشه و کارتون سختر )
      در ضمن توابع فارسی احتباج به نصب نداره ، همین که ماژولهاش روی فایل اکسل مورد نظرتون باشه کافیه .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
        • 282
        • 62.00

با درود و تشکر از پاسختون. من توابع فارسی رو دارم و میتونم استفاده کنم. ولی توی اون تاپیک یک ستون کمکی داشتیم. الان من توی فایل خودم برای پیدا کردن کوچکترین تاریخها از فرمول small استفاه میکنم و مشکلی نداره ولی وقتی میخوام فاصله بین دو تاریخ رو پیدا کنم خطا میزنه. چون توابع فارسی عدد رو به صورت تاریخ نمیخونن. به خصوص وقتی یک تاریخ توی یک ماه و دیگری توی یک ماه دیگه باشن. <br>توضیح بیشتر اینکه من توی فایل خودم دو ستون دارم که یکی به وسیله یک یوزر فرم وارد میشه و تاریخ معمولیه. بر اساس فایل شما یک ستون کمکی درست کردم که تاریخ ها رو به صورت بدون ممیز توش استفاده میکنم. اینجا 3 مورد دارم<br>1. اگه تاریخ ها رو مثلا با normdate&nbsp;یا sabstitute بدون ممیز کنم،&nbsp; فرمول small خطا میده و حتما باید paste value کنم تا درست بشه.<br>2. با توجه به داده های زیادی که من توی فایل دارم، اگه ستون کمکی بذارم فایلم کند میشه.<br>3. با توجه به اینکه فرمول small از ستون کمکی میخونه و این ستون فرمت تاریخ نیست، بنابراین فاصله بین دو تاریخ رو با توابع فارسی نمیتونم محاسبه کنم.<br>اگه توضیحاتم کامل نیست عذرخواهی میکنم و اگه لازمه فایل اصلی رو براتون ایمیل میکنم.

کامنت

• misammisam

• 2014/04/04
          • 892
          • 64.00

اینجور که متوجه شدم مشکل شما فقط تبدیل نشدن تاریخها به عدده یعنی اطلاعات ورودیتون Text هست ، اگر دقت کنید برای رفع این مشکل در همون فایل تو ستون کمکی من از تابع VALUE کمک گرفتم ، در واقع وقتی ما تابع J_NORMDATE(B2) رو مینویسیم یه تکست نتیجه تابع هست و ما وقتی اونو بصورت VALUE(J_NORMDATE(B2)) مینویسیم جواب تبدیل به یه عدد میشه ، باز اگه این راهنمایی کمکتون نکرد فایل اصلی بزارید تا بیشتر بتونم کمک بکنم .
          [/CENTER]
          [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
          [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]

[/CENTER]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
            • 282
            • 62.00

با دورد. اون موضوع رو که گفتید درست کردم. ممنون. فقط یک چیز اونم اینکه الان که با normdate تاریخ های رو پیدا میکنم چون به صورت عدد هستن و تاریخ شمسی نیستند، نمیتونم با توابع فارسی اختلافشون رو بدست بیارم. برای تابع J_DIFF باید به صورت تاریخ اسلش دار و تایپ شده باشند یعنی عددی که با format cells به تاریخ تبدیل شده باشه رو نمیتونه از هم کم کنه.

کامنت

• misammisam

• 2014/04/04
              • 892
              • 64.00

نوشته اصلی توسط پیام
              با دورد. اون موضوع رو که گفتید درست کردم. ممنون. فقط یک چیز اونم اینکه الان که با normdate تاریخ های رو پیدا میکنم چون به صورت عدد هستن و تاریخ شمسی نیستند، نمیتونم با توابع فارسی اختلافشون رو بدست بیارم. برای تابع J_DIFF باید به صورت تاریخ اسلش دار و تایپ شده باشند یعنی عددی که با format cells به تاریخ تبدیل شده باشه رو نمیتونه از هم کم کنه.
              میتونی فایب نمونه بزاری منظورتونو متوجه نمیشم .
              [/CENTER]
              [/CENTER]
              [/INDENT]

[/CENTER]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                • 282
                • 62.00

لطف میکنی ایمیلت رو برام بذاری؟ این یک فایل شرکتی هست که نمیشه بذارم توی انجمن.

کامنت

• misammisam

• 2014/04/04
                  • 892
                  • 64.00

نوشته اصلی توسط پیام
                  لطف میکنی ایمیلت رو برام بذاری؟ این یک فایل شرکتی هست که نمیشه بذارم توی انجمن.
                  misam.torabi@yahoo.com
                  البته لازم نیست همه فایلتونو بزارید یتیکش که مفهوم برسونه بسه .
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]

[/CENTER]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                    • 282
                    • 62.00

دوست گرامی فرستادم خدمتتون.
                    ممنونم.

کامنت