حذف شدن فرمونها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] حذف شدن فرمونها

سلام
    من یه فایل نوشتم که شامل ماکرو هم هست چندین وقته دارم باهاش کار میکنم و مشکلی نداشت تا چند روز قبل که بازش کردم و مقادیر جدید رو بهش از طریق فرم اضافه کردم ولی بعد از بسته شدن فرم دیدم اون سلولهائی که باید تغییر میکرد هیچ تغییری نمیکنه
    وقتی با دقت گشتم دیدم توی تمام سلولها فرمولهائی که نوشته بودم حذف شده و تبدیل شده به آخرین مقداری که فرمول قرار بود بده (شده مقادیر ثابت ) حالا دو سوال :
    1 : چرا ؟
    2 : چون فایل من شامل اطلاعات جدید هست ( هر روز اضافه میشه ) نمیشه ازش یه گپی نگه دارم که اگه دوباره این مشکل پیش اومد جایگزینش کنم پس اگه بازم پیش اومد راهی برا برگشتش هست ؟
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

سلام
    اول اینکه تغیراتی که با ماکرو اعمال میشن برگشت پذیر نیستند یعنی قابلیت undo یا rendo رو ندارند
    این مشکل شما میتونه واسه این با که مثلا در ماکرو به سلول b1 ارجاع دادین و فرمول های شما در سلول a1 هستند و بعدا ندانسته یک ستون اضافه کردین و باعث شده که جای سلول مربوط به فرمول ها و سلول مقادیر جابه جاشوند و... خلاصه تغییرات دیگه...
    یک راه حل میتونه این باشه که اطلاعاتتون رو در داخل جدول ذخیره کنید و در ماکرو به جدول ارجاع بدین...
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط rasools13
      سلام
      اول اینکه تغیراتی که با ماکرو اعمال میشن برگشت پذیر نیستند یعنی قابلیت undo یا rendo رو ندارند
      این مشکل شما میتونه واسه این با که مثلا در ماکرو به سلول b1 ارجاع دادین و فرمول های شما در سلول a1 هستند و بعدا ندانسته یک ستون اضافه کردین و باعث شده که جای سلول مربوط به فرمول ها و سلول مقادیر جابه جاشوند و... خلاصه تغییرات دیگه...
      یک راه حل میتونه این باشه که اطلاعاتتون رو در داخل جدول ذخیره کنید و در ماکرو به جدول ارجاع بدین...
      این چیزی که شما میگید باعث خطای مرجع غیر معتبر (#REF!) میشه که اولآ
      من هیچ خانه ای اضافه یا کم نکردم
      دومآ فرمولهای من جابجا نشدن کلآ ناپدید شدن مثلآ
      اگه قبلآ تو سلول مثلآ a1 فرمول =3+5*10 رو داشتم الان بجاش عدد ثابت 53 نوشته شده (نتیجه فرمول) این برای تموم سلولها و تموم شیتها اتفاق افتاده

یعنی شما فرض کنید من این ماکرو رو نوشتم وعمدآ اجراش کردم
      کد:
      Cells.Select
          Selection.Copy
          Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _
              :=False, Transpose:=False

کامنت

• misammisam
        مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
        • 892
        • 64.00

نوشته اصلی توسط كامران
        این چیزی که شما میگید باعث خطای مرجع غیر معتبر (#ref!) میشه که اولآ
        من هیچ خانه ای اضافه یا کم نکردم
        دومآ فرمولهای من جابجا نشدن کلآ ناپدید شدن مثلآ
        اگه قبلآ تو سلول مثلآ a1 فرمول =3+5*10 رو داشتم الان بجاش عدد ثابت 53 نوشته شده (نتیجه فرمول) این برای تموم سلولها و تموم شیتها اتفاق افتاده

یعنی شما فرض کنید من این ماکرو رو نوشتم وعمدآ اجراش کردم
        کد:
        cells.select
            selection.copy
            selection.pastespecial paste:=xlpastevalues, operation:=xlnone, skipblanks _
                :=false, transpose:=false
        سلام
        یادمه منم یبار به همین مشکل خوردم و متاسفانه هیچ راه حلی براش پیدا نکردم ، بنظر میرسه یه باگ باشه و بعضی وقتها اکسل بجای کپی پیس فرمول از یه سلول به سلول دیگه نتیجه اونو مینویسه .
        خلاصه آخرش مجبور شدم کلا این کدو حذف کنم و هر جا لازم بود با vb فرمول رو از اول درون سلول بنویسم ، اینکار سختره ولی باگ نداره .
        [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]
        [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
        [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
        [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
          • 147
          • 41.00

نوشته اصلی توسط misammisam
          سلام
          یادمه منم یبار به همین مشکل خوردم و متاسفانه هیچ راه حلی براش پیدا نکردم ، بنظر میرسه یه باگ باشه و بعضی وقتها اکسل بجای کپی پیس فرمول از یه سلول به سلول دیگه نتیجه اونو مینویسه .
          خلاصه آخرش مجبور شدم کلا این کدو حذف کنم و هر جا لازم بود با vb فرمول رو از اول درون سلول بنویسم ، اینکار سختره ولی باگ نداره .
          منظورم این نیست که این کد تو برنامه م هست منظورم از این کد این بود که بلائی که سر فایلم اومده مثل اجرای این کده

کامنت

• misammisam
            مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
            • 892
            • 64.00

نوشته اصلی توسط كامران
            منظورم این نیست که این کد تو برنامه م هست منظورم از این کد این بود که بلائی که سر فایلم اومده مثل اجرای این کده
            باید فایلتونو بزارید اینطوری متوجه نمیشم .
            [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]
            [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
            [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..