share فایل اکسل با کاربران دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • msoori

• 2014/08/02
    • 247
    • 83.00

share فایل اکسل با کاربران دیگر

با سلام و ضمن تبریک سال نو
    من در رابطه با به اشتراک ‌گذاری فایل اکسل با دیگران مطلبی رو بررسی کردم
    ولی هنو یه سوال برام هست، و اون اینه که بعد از اینکه اون فایل در حالت Share قرار میگیره، باید تو شبکه قرار بگیره و باقی کاربران هم اونو باز کنن!؟؟!
    لطفا به صورت مفهومی برام توضیح بدین
    ممنونم
  • shamsololama

• 2010/02/15
    • 940

با درود فراوان
    در واقع وقتی که یک فایل اگر را در شبکه قرار میدهید یعنی اینکه آن را با بقیه شر کرده اید و بقیه هم به آن درسترسی دارند . ولی در این حالت اگر یک نفر اول آن را باز کند برای بقیه به حالت ریدآنلی یا فقط خواندنی باز می شود . که برای رفع این مشکل اکسل را در حالت شر قرار میدهیم تا اگر هم زمان چند نفر آن فایل را باز کنند برایشان بصورت فقط خواندی باز نشود و بتوانند تغییرات دلخواه در آن فایل انجام دهند.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
    shamsololama@yahoo.com
    09177733411

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
      • 147
      • 41.00

نوشته اصلی توسط shamsololama
      با درود فراوان
      در واقع وقتی که یک فایل اگر را در شبکه قرار میدهید یعنی اینکه آن را با بقیه شر کرده اید و بقیه هم به آن درسترسی دارند . ولی در این حالت اگر یک نفر اول آن را باز کند برای بقیه به حالت ریدآنلی یا فقط خواندنی باز می شود . که برای رفع این مشکل اکسل را در حالت شر قرار میدهیم تا اگر هم زمان چند نفر آن فایل را باز کنند برایشان بصورت فقط خواندی باز نشود و بتوانند تغییرات دلخواه در آن فایل انجام دهند.
      من بجای جواب یه سوال دیگه دارم:
      در این حالت اگه مثلآ 2 نفر دارن رو یه فایل کار میکنن ویکی یه سلول رو تغییر میده این تغییر فورآ برای نفر دوم نمایش داده میشه یا نه ؟ (برای پرهیز از انجام کار تکراری)

کامنت

چند لحظه..