من واسه ایجاد لیست از دیتاولیدیشن استفاده کردم اما مشکلی که داره این است که اسکرول در کنار لیست کشویی نشان داده نمی شود و فقط 8 تاشو نشون میده. اما لیست من 10 تا هست. ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری اسکرول را اضافه کنم تا بتوان با غلتک موس داده ها را بالا و پایین نماییم .
نمایش اسکرول در کنار لیست کشویی اکسل برای بالا و پایین نمودن لیست
Collapse
X
-
سلام، شاید در فرمول data validation قسمت list آدرس رو درست ننوشته باشید، اگر مسئله شما حل نشد در options قسمت advanced زیر گروه ... display که در اکسل ضمیمه قابل مشاهده هست -
سلام سوال مطرح شده این بود که هنگام ایجاد لیست آبشاری با بیش از 8 عضو(مثلا ده عضو) یک اسکرول مشکی در کنار لیست بوجود میاد ولی به محض حرک موس به طرف اون ، اسکرول مربوطه حذف میشه و 8عضو از 10 عضو نمایش داده میشه و 2 عضو دیگه نمایش داده نمیشه . لطفا راهنمایی جهت رفع این مشکل فرمایید( اکسل 2016)کامنت
-
Sheet Right-to-Left
سلام سوال مطرح شده این بود که هنگام ایجاد لیست آبشاری با بیش از 8 عضو(مثلا ده عضو) یک اسکرول مشکی در کنار لیست بوجود میاد ولی به محض حرک موس به طرف اون ، اسکرول مربوطه حذف میشه و 8عضو از 10 عضو نمایش داده میشه و 2 عضو دیگه نمایش داده نمیشه . لطفا راهنمایی جهت رفع این مشکل فرمایید( اکسل 2016)
از مسیر زیر صفحه شیت را چپ به راست کنید ببینید مشکل برطرف میشه؟
کد PHP:PAGE LAYOUT--->SheetOption--->Sheet Right-to-Left
فایل های پیوست شده[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
من هم همین مشکل را دارم.با چپ به راست کردن صفحه مشکل حل می شه.اما آیا روش دیگه ای هم وجود داره؟چون صفحه من جهت تکمیل از راست به چپ طراحی شده و تمایل به تعویض ندارم.
با تشکرکامنت
-
سلام
این باگ مایکروسافته البته در نسخه 2019 که من دارم استفاده می کنم به نظر برطرف شده و بهترین پیشنهاد این میتونه باشه که آپگرید کنید آفیس رو[B][SIZE=1]بخش امضاء :
[/SIZE][/B][LEFT]
[CODE]
Sub Macro()
ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
.Name = "Webdings"
.Color = 255
End With
End Sub
[/CODE]
[/LEFT]کامنت
کامنت