دو سوال: sort بر اساس عدد با واحد مختلف - وارد کردن دو عبارت در یک سلول و sort کردن اونها به صورت جداگانه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad_ddkhh

• 2018/03/31
    • 7

[حل شده] دو سوال: sort بر اساس عدد با واحد مختلف - وارد کردن دو عبارت در یک سلول و sort کردن اونها به صورت جداگانه

با سلام
    اولین سوال: یه ستون دارم که میخوام داخلش حجم تعدادی فایل رو بنویسم و این حجم ها یا گیگابایته یا مگابایت.
    موقع sort کردن فقط بر اساس حروف الفبا میاره. چجوری میتونم بر اساس مقدارعدد ها با در نظر گرفتن واحدهاشون sort کنم؟

عکسش:

سوال دوم: یه ستون دارم که میخوام داخل هر سلولش بیشتر از یه کلمه بنویسم و موقع sort کردن هر کدوم از اون کلمه ها خودشون یه آیتم جداگونه به حساب بیان

مثلا اینجا هم بشه بر اساس کلمه Romance سورت کرد هم بر اساس کلمه Drama
    http://s8.picofile.com/file/8322690568/Captfure.PNG

با تشکر
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

سلام
    در مورد سوال اول میتونید از یک ستون کمکی استفاده کنید.. به این صورت که حجم فایل ها را در این ستون برحسب یک واحد بنویسید یا گیگابایت یا کیلوبایت یا مگا بایت...سپس میتونید این ستون را سورت کنید و نیجه رو در ستون اصلی دریافت کنید
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• mohammad_ddkhh

• 2018/03/31
      • 7

نوشته اصلی توسط rasools13
      سلام
      در مورد سوال اول میتونید از یک ستون کمکی استفاده کنید.. به این صورت که حجم فایل ها را در این ستون برحسب یک واحد بنویسید یا گیگابایت یا کیلوبایت یا مگا بایت...سپس میتونید این ستون را سورت کنید و نیجه رو در ستون اصلی دریافت کنید
      این هم میشه ولی میخوام تا حد ممکن جدولم ساده و یک دست باشه
      راهی وجود نداره که به خود برنامه ارزش mb و gb رو بفهمونم ؟

کامنت

• mohammad_ddkhh

• 2018/03/31
        • 7

سلام دوباره
        خیلی ممنون که دوستان پاسخ های گرم وکامل و جامعی دادند توی این مدت

در مورد سوال اولم
        خودم رفتم دنبالش و جوابشو فهمیدم و راه حلشو برای استفاده ی آیندگان اینجا قرار میدم:

روی سلول مورد نظر راست کلیک کنید
        گزینه ی Format Cells
        بعد گزینه ی Custom
        و در نهایت کد زیر رو در قسمت type بنویسید
        کد:
        [<1000]#,##0" MB";#,##0/0," GB"
        با این کد هر عدد زیر 1000 که وارد کنید جلوی اون عدد مینویسه MB و اگه عدد بالای 1000 وارد کنید اون عدد رو تقسیم به 1000 میکنه و با یک رقم اعشار و با حروف GB نمایش میده
        و هنگام سورت کردن هم به شکل صحیح سورت میکنه

Last edited by mohammad_ddkhh; 2018/04/08, 02:57.

کامنت

چند لحظه..