رویداد خارجی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

[حل شده] رویداد خارجی

سلام به همه کسائی که در این مدت زحمت سوالای همه مون افتاده گردنشون
    یه مشکل برام پیش اومده اگه ممکنه راهنمائی کنید

همونطور که میدونید در اکسل و vba میشه رویدادهای مختلف رو مونیتور کرد و بهشون پاسخ داد (تغییر سلول-تغییر شیت-زمان مشخص .....) ولی سوال من اینه که میشه کاری کرد که اکسل رویدادهای خارج خودش رو مانیتور کنه ؟
    مثلآ اگه فایلهای یه پوشه تغییری کرد (کم و زیاد شد یا.....) اکسل متوجه بشه و ماکروئی رو که برای دایرکتوری نوشته شده اجرا کنه یا مثلآ اگه دانلود یه فایل تموم شد اکسل واکنش بده یا.....یا.....؟
  • كامران

• 2016/06/29
    • 147
    • 41.00

نوشته اصلی توسط كامران
    سلام به همه کسائی که در این مدت زحمت سوالای همه مون افتاده گردنشون
    یه مشکل برام پیش اومده اگه ممکنه راهنمائی کنید

همونطور که میدونید در اکسل و vba میشه رویدادهای مختلف رو مونیتور کرد و بهشون پاسخ داد (تغییر سلول-تغییر شیت-زمان مشخص .....) ولی سوال من اینه که میشه کاری کرد که اکسل رویدادهای خارج خودش رو مانیتور کنه ؟
    مثلآ اگه فایلهای یه پوشه تغییری کرد (کم و زیاد شد یا.....) اکسل متوجه بشه و ماکروئی رو که برای دایرکتوری نوشته شده اجرا کنه یا مثلآ اگه دانلود یه فایل تموم شد اکسل واکنش بده یا.....یا.....؟
    مشخصآ یکی از کاربردهای پاسخی که میدید (اگه امکانپذیر باشه انجامش) میتونه این باشه که من یه سری فیلم دانلود کردم تو یه پوشه و دارم به ترتیب میبینمش و چون حساب و کتابش تو اکسله من باید بعد از دیدن اول فایلی رو که دیدم انتقال بدم به پوشه دیگه بعد بیام تو اکسل و تعداد ندیده ها رو دستی آپدیت کنم
    حالا اگه راهی باشه که به محض انتقال فایل اکسل خودش خودش رو آپدیت کنه کلی کار جلو میافته

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط كامران
      مشخصآ یکی از کاربردهای پاسخی که میدید (اگه امکانپذیر باشه انجامش) میتونه این باشه که من یه سری فیلم دانلود کردم تو یه پوشه و دارم به ترتیب میبینمش و چون حساب و کتابش تو اکسله من باید بعد از دیدن اول فایلی رو که دیدم انتقال بدم به پوشه دیگه بعد بیام تو اکسل و تعداد ندیده ها رو دستی آپدیت کنم
      حالا اگه راهی باشه که به محض انتقال فایل اکسل خودش خودش رو آپدیت کنه کلی کار جلو میافته
      سلام
      اینطور که متوجه شدم شما لیست فایلهای یک مسیر رو احتیاج دارید ، برای این منظور قبلا من یک تابع نوشته بودم که فکر کنم بدرد شما بخوره ، آموزش استفادشم تو خود فایل هست .
      Click image for larger version

Name:	photo_2018-04-04_14-32-44.jpg
Views:	1
Size:	98.6 کیلو بایت
ID:	133843
      فایل های پیوست شده
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
        • 147
        • 41.00

نوشته اصلی توسط misammisam
        سلام
        اینطور که متوجه شدم شما لیست فایلهای یک مسیر رو احتیاج دارید ، برای این منظور قبلا من یک تابع نوشته بودم که فکر کنم بدرد شما بخوره ، آموزش استفادشم تو خود فایل هست .
        [ATTACH=CONFIG]16338[/ATTACH]
        اینو از یه روش دیگه دارم ممنون ولی سوال من این نبود

کامنت

• كامران

• 2016/06/29
          • 147
          • 41.00

کس دیگه ای جواب این سوال منو نمیدونه ؟؟؟

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
            • 4598
            • 100.00

نوشته اصلی توسط كامران
            کس دیگه ای جواب این سوال منو نمیدونه ؟؟؟

سلام دوست عزيز
            در حالت كلي بايد عرض كنم تا جايي كه من اطلاع دارم خير امكان پذير نيست. چون ماكرو فقط ميتونه تغييرات فايل اكسل رو مانيتور كنه. اما ميشه كدي نوشت كه هر موقع مثلا فايل اكسل رو باز كرديد يا دكمه خاصي زديد و يا ... بطور خودكار اطلاعات رو بررسي كنه و در صورت تغير بهتون اعلام كنه يا تغييري اعمال كنه و ...

کامنت

چند لحظه..